Recenze Fiat Brava 1.9 JTD 100
“Hodně muziky za málo peněz.”

Autor recenze: jakub (30 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1920ccm Stav km při koupi:75 000 km Stav km nyní:145 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 31. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Taunus opel manta,renault clio

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Automobil je prozatím bez vážnějších závad.

Závady:
-ukazatel teploty chladácí kapaliny občas ukazuje různé blbosti,ručička lítá nahoru a dolu stačí rána do přístrojové desky a je opraveno :) asi špatný kontakt
-na zadních sedadlech uz mi nefungukí 2 přesky od bezp.pásů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Bravu sem si koupil jako bouranou dovezenou z francie s najetými 75000km. Po oprave (ta bohužel nedopadla podle mých představ) automobil opravdu slouží. Fiat me mile překvapil asi to bude tím že je to poslední rok výroby. JTDčko finguje absolutne bez závad. Spotřeba dálnice při 130km/h 6 litrů,mimo město nebo dalnice do 120km/h 5,5 litru ve městě je to o neco horší cca 7,5 litru.

Motor jde na dýzl celkem slušně do otáček,nemá téměř žádný turboefekt táhne plynule asi od 1500ot/min jezdí se s ním opravdu moc příjemně. Na autě sem měnil jen provozní věci:tlumiče,ramena,tyčky stabilizátoru a náplně. Klimatizace funguje slušne až na automaticke udrzovani nastavene teploty asi budu muset vyčisti tep.čidlo. K autu mam CD s dílenským manualem takže většinu věcí si dělám sám,všechny již zmínené provozní věci tak i rozvodovy řemen a ventily.

Auto mám ve výbavě STEEL ,elek.okna,klima,bílé budíky.

Plusy: výborný poměr cena-výkon(užitnost) ,velky kufr,místo v aute třeba proti fábii je to luxus ve vsech smerech hlavne v šířce, levné nove díly,velky výběr dílů na vrakovištích, a hlavne Fiati se tolik nekradou.

Mínusy: měkké pérování a horší jízdní vlastnosti ve vyš.rychlostech,měkký a slabý plech-pozor na opírání se tlačte jen za rohy nebo jine vyztuzene casti(na americké posedávání po blatníkách a kapotě zapomente :) jako velké mínus vidím horší učinost světlometů a časté praskání žarovek v nich.

Posilovač jde az moc zlehka coz je ve meste vyhoda mimo pak schází zpětná vazba např na sněhu těžko odhadnete mezní situaci. Auto má dost nízko olejovou vanu-uz sem jí jednou musel vařit pozor v zime na vyjete a umrzlé koleje.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Brava

Vložit komentář