Recenze Fiat Marea
“Až na nějaké opravi je to skvělé auto.”

Autor recenze: Tomino.maxi (21 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,8 16v Stav km při koupi:129 200 km Stav km nyní:132 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 6. 4. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

První porucha byla že mi prasklo olejové čerpadlo.

Druhá porucha na cestě mi přestala fungovat spojka.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Předem bych chtěl říci že je to velmi pěkné a pohodlné auto. Auto od začátku šlapalo jako hodinky 2 měsíce jsem s ním jezdil bez sebemenších závad jen když jsem jezdil na plyn tak se mi po 50 km rozsvítila kontrolka ale nevím přesně co znamená nejspíše je to vstřikování nebo svíčky, ale pak to začalo.

První porucha byla že mi prasklo olejové čerpadlo a vytekl mi všechen olej na silnici ale naštěstí jsem to zjistil v čas takže jsem rychle vypnul motor a naštěstí jsem ho nezadřel. Při té opravě čerpadla jsem rovnou nechal udělat rozvody a všechny provozní náplně. Auto jsem si vyzvedl ze servisu s tím že brzy budu museut vyměnit ložisko na spojce protože už hučelo ale to už dělalo když jsem auto koupil a taky že budou potřeba opravit ložiska v kolech.

Auto jsem si převzal a týden po tom se mi ta spojka vysypala nyní je to týden co jsem bez auta a doufám jen že to bude brzi opraveno. Žádné auto není bezchybné i přesto všechno co se stalo na tohle auto nezanevřu protože je to skvěle dizajnově zpracované auto má úžasný interiér a nejlepší je na něm ten prostor.

Jen na palubní desce jak je rádio to trošku neladí, jelikož jsem viměnil originální rádio za rádio značky Pionyr. Doufám že jak budou opravy hotové tak už to bude bezproblémové auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

fiat marea- cool

mal som uz 1,9TD, 1,6 16V potom fiat stilo 1,9JTD vsetky boli dobre ale opat sa vraciam na mareu-tentokrat weekend a bude to 2,4 TD, auticko je proste site na mieru a ked si ho hned pri kupe date do poriadku( najcastejsie ramena,capy stabilizatory) tak sa Vam auticko odvdaci krasnou oddychovou alebo rychlou jazdou a budete ako v raji.Aj napriek malym opravam ako generalka alternatoru, výmena ramena mozem povedat len to najlepsie o tomto aute.Jre to moja laska a dufam ze ju uz nevymenim za nic.jedine daku lesiu marejku :D

23.03.2009 | 19:12:00 | Tomyzv Reagovat

ZDRAVIM,MAM TAKY 1,8 BENZIN A TAKY NA PLYN A TA KONTROLKA SE MĚ TAKY ROSVICUJE.JE TO UDAJNE KONTROLKA VSTŘIKOVANI.ALE AUTO JEDE PLYNULE,TAKŽE ITALSKA ELEKTRONIKA,NEBO JE SEŘÍZENI NA BENZÍN A ČIDLO PROSTE PLYN MOC "NEBERE".JINAK MĚ TO ŽERE 12 LITRŮ PLYNU,COŽ SE MĚ ZDA DOST....ALE JINAK NA POHODU,SPOLEHLIVA,VELKY KUFR,VNITŘNÍ PROSTOR A MĚ OSOBNĚ SE MOC LIBÍ.

20.11.2008 | 19:14:40 | SMOULA Reagovat