Recenze Fiat Marea Weekend
“Jsem nadšený.”

Autor recenze: luban (38 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:80 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 8. 4. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Rapido Sierra Punto...

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediná závada-odešly silentbloky přední nápravy, byla potom hlučnější. Jedno dopoledne v dílně svépomocí a oprava v ceně cca 1.300,- Kč odstranila tento neduh, nyní ani neťukne.

Občas po zasunutí klíčku nezhasne kontrolka imobilizéru a nejde nastartovat, stačí opětovně vysunout klíček a je to v pořádku - stává se tak 1x za měsíc.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jinak doporučuji nepodceňovat olej, je lepší do motoru používat plnou syntetiku a nejlépe itala (Selenii), ale to není podmínkou.

Jinak dochází k zanášení maz. kanálků a je potom zaděláno na problém v hlavě motoru, trpí i hydroštely. Nešetřete na oleji! Je to na to prostě postavené a vymyšlené a vzhledem k celkem slušným výkonům na obsahy motorů jim to dopřejte. Je to znát i na tichém chodu motoru a na volnoběhu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

marea immobilizér

Taky jsem měl problém s immoblizérem , stačilo ale odmontovat obložení volantu kolem spínací skřínky a pootočit kolečko které drží snímač immobilizéru do přesné polohy oproti klíčku, pak už bylo všechno OK. A opravu zvládl můj tehdy 15-ti letý syn. Jinak měl sem 2,4 Tdi HLX a bylo to super auto. Co se týká chyb, někdy mělo auto slabý tah, ale asi to bylo čidlo váhy vzduchu, nevím. A ješte zlobil dost moc hlučný volnoběh. Ale to mohlo být způsobeno taky špatnou volbou oleje, předešlí majitelé tam nalili poloviční syntetiku, ale nevím to určitě. Ale jinak bych do Fiatu šel znovu.

04.08.2007 | 23:22:46 | macko Reagovat