Recenze Fiat Marea sedan, elx
“Priestorné a velmi pekné vozidlo za slušnú cenu.”

Autor recenze: POLO (22 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,6/16V, 103 HP Stav km při koupi:94 000 km Stav km nyní:94 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 11. 5. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Jediná porucha, ktorá sa na ňom vyskytla bol nespoľahlivý alarm, ktorý nebol originál. Potešil ma však fakt, že moje kľučky na dverach su lakovane vo farbe karoserie takže sa nerozpadavajú.

Jediné, čo ma znepokojuje je spotreba okolo 10L/100 km, a nepresný ukazovateľ paliva, ale kedže je to všetko po meste a na studenom motore , da sa to čakať.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je dovezene priamo z Talianska takže karoseria, aj keď je zinkova je vo veľmi slušnóm stave. Má síce pár odrenín ale to sa dá čakať od jazdeneho auta. V súčasnosti sa idú meniť olej, filtre, bateria, spodne ramena na prednej náprave a stabilizatorove tyčky.

Môj celkovy dojem z tohto "tátoša" je veľmi kladný. Je to síce moje prvé auto ale už aj predtým som pár aut vyskúšal. Ale pohodlnosť, "dizajn" a jazdne vlastnosti, ktoré mi poskytuje sa za tú "cenu" oplatili.

Ak je tu niekto, kto má rovnaký typ, budem rád ak dostanem od neho pár cenných rád a poznatkov.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

Já jsem rovněž majitelem Marey,je 1,6 Weekend,rok 96.Co se týká té spotřeby,pokud by neklesala,zkontrolujte si,zda se Vám ručička teploměru po několika kilometerech pohybuje přibližně ve středu stupnice,pokud by to tak nebylo,jedná se vadný termostat a je třeba ho vyměnit.Jinak existuje i klub "Mareáků" na Vám jistě někdo poradí v případě nějakého problému.

12.05.2006 | 14:43:29 | ondra Reagovat