Recenze Fiat Marengo 1,9 TD 66kW
“Spolehlivý, pohodlný a nenáročný dělník za pár korun”

Autor recenze: Aleš Konečný (29 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,9turbodiesel/66kW/90h Stav km při koupi:89 000 km Stav km nyní:126 713 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 29. 10. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Regata 90 Si.e.

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mělo celkem málo, měnil se chladič, a to dvakrát..Dále už vlastně jen podsvícení přístrojové desky.Auto má normální analogovou přístrojovou desku.Digitální bych ani nechtěl.Asi bude dále potřeba vyměnit brzdové obložení, možná čpy, má to vůli v řízení(ale celkem to ještě jse dá se s tím jezdit docela v pohodě)Problémy asi taky dělají zadní pružiny, pač když se to naloží, tak je to docela ,,dole" Na silnicích v Polsku to sedí docela špatně, jet 130km/h a víc je docela nepříjemné.Ale s investicemi počítám.Není to nové auto však.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pohodlí na dobré úrovni, výbavu zahrnuje i automatickou klimatizaci, která funguje perfektně...(zatím tedy). Do kufru naložím plno věcí, což je pro mě velmi důležité.Motor táhne velmi solidně, jsem klidný řidič a vím, že je tam výkonová rezerva.Maximálku mám 170km/h a myslím že byšlo i víc.Výbava je i el. okna, centrál, servořízení a abs(kontrolka abs kdoví proč ale nesvítí).Zrcátka jsou v manuálu a nevyhřívaná což je škoda. Barva bílá, koroze není zatím vidět.Spotřeba kolem 6 l/100km. Vzhled je pěkný. výroba je 12/1996 a líbí se mi i , že má servisku takže všemu věřím. Cena byla 1400eur. Je to dovoz I. Kdybych mohl, auto doporučím všem kdo nejsou nějak nároční a potřebují prostorné a relativně silné auto s výbornou spotřebou.(nekupovat v digitální verzi!)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marengo

Vložit komentář