Recenze Fiat Regata 75 S.i.e
“Skvělý a komfortní vůz, ale s mnoha drobnými poruchami.”

Autor recenze: Peters (31 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1985 Typ motoru:1.5 benzín Stav km při koupi:110 000 km Stav km nyní:235 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 13 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 22. 10. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 1000 MB

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vážné poruchy nikdy nemělo.

Vynahradilo si to ovšem na mnoha malých u kterých bylo potřeba po 115 000 km vyměnit např. čidlo tlaku oleje, spínací skříňku, hlavní brzdový válec, zadní brzdové "prasátka", startér, motorek ostřikovačů, benzínové čerpadlo, palec a víčko rozdělovače, svíčkové kabely, sedadlo u řidiče, přední ramena, spojku včetně obložení, táhlo v zadních dveřích, motorek na centrální odemykání.

A jak psalo mnoho dalších uživatelů - spodek vozu je korozí netknutý, ale spodní části dveří jsou rzí prolezlé, stejně jako zadní lemy blatníků.

Jinak je ale vůz na dalších bez koroze.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Až na mnoho malých poruch je to vůz skutečně velmi pohodlný a funkční s nebývale velkým zavazadlovým prostorem a kultivovaným chodem motoru jehož srdce nikdy nezazlobilo (kromě výše zmíněných přidružených součástí).

S kombinovanou spotřebou se stále pohybuji do 8 l naturalu na 100 km. Spotřeba oleje je na počet najetých km a stáří minimální.

Motor jako celek velmi dobře těsní. Jen občas bylo nutné přetesnit olejovou vanu. Vnitřek je na svou dobu komfortně vybaven - el. ovládání předních oken, elektricky ovládaná topná soustava, 8 čidel hlídajících různé parametry v motoru a elektroinstalaci, digitální hodiny, klasické i bodové vnitřní osvětlení, pohodlná sedadla, economěr, otáčkoměr

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Regata

Vložit komentář