Recenze Fiat Stilo 3 dv. Multijet
“Kavilta za rozumnou cenu”

Autor recenze: Zajda (25 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1,9 l / JTD Stav km při koupi:150 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 5-6 l/100 km Vloženo: 6. 10. 2010

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Š. FELICIE

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Autem jezdím 6 měsíců a kromě spotřebních daních, (oleje, filtry atd.) se prozatím žádná porucha neoběvila.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dlouho jsem se rozvažovažival, jaké auto si pořídím. vybíral jsem podleročníku, výbavy, motoru a nakonec počet ujetých Km. Po dlouhých večerech strávených na internetu a filtrováním všech aut, jako byli Š. Octavia TDi, VW Golf nebo Bora jsem došel k ráznemu rozhodnutí a to k Fiatu STILO JTD Multijet 103 Kw. V ročníku 2004 které jsem si pořídil s výbavou ABS+ASR+ESP origo. rádio CD+MP3 dvou zónová DIGI klima, okna + zrcádka v elektrice, CITY posilovač 2x AL. kola 17" léto a 15" zima a cenou pod 170.000,-Kč bych s takovou to výbavou od koncernu VW nepořídil. Rovněž se mi líbí krásné zparcovaní desingu, jak exteriéru, tak interíeru auta. Desing Stila se bude dlouho líbit, působí agresivním a dynamickým dojmem. Rozmístění a podsvícení ovládacích prvků, to Italové umí udělat. Rovněž nezkalame originální audio soustava, která pro nenáročné uživatele tohoto auta stačí a naplňuje jeho požadavky. Táké dva palubní počítače jsou dobře propracované a jednoduché na ovladání. Taky se mi na utě líbí, že zde nejdou provádět machinace s najetými kilometry.
Motor se systémem vstřikování Commmon-rail má krásný zvuk, není to jak ten traktorový u motorů TDi od VW. Rovněž, jak zde uvedli jiní trochu mi vadí mírné, ale opravdu mírné vibrace, které se přenášejí do iterieru.
Podvozek je typicky Italský ani ne měký ani ne tvrdý, auto se řídí skvěle, sedí v zatáčkách a je stabilní při všech manévrech (brždění, zrychlení a kritické situace).
Tak, jak mi známí přemlouvali, ať do Fiatu nejdu, musím říct, že jsem udělal dobře, že jsem se nenechal přemluvit.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Stilo

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat Stilo