Recenze Fiat Stilo 3dveř
“Velmi dobrý.”

Autor recenze: ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1400 16v Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:50 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 1. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Různé

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím jsem maximálně spokojen, 2x výměna oleje, běžná servisní údržba. Při pokusu o vykradení vozidla je porouchaný centrál, takže je funkční pouze dálkové zamykání.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Skušenosti velmi dobré. Denně jezdím do práce, v létě dovolená k moří, v průměru 4000km, v zimě do Alp, asi 2000km, auto je v provozu téměř pořád a vše zatím OK. Vzhled 3dveřového stila je opravdu zajímavý. Je v něm skrytá taková decentní dravost karoserie. Jízdní vlastnosti a stabilita auta v zatáčkách je diky rozvoru a rozchodu kol taky velmi příznivá.

Sedadla jsou pohodlná a i při dlouhých štrekách na dovolenou se dají snést. Nevýhodou je světlá barva potahů, ta při denním užívání trpí. Auto má plnou výbavu, 6stirychlostní převodovku , kotouče v předu i vzadu atd. Barva vozu jčervená, jako je ferrari,však reklamu na něho dělal sám Velký Michael Sch. Cena nového vozu byla 327000kč, což při takové výbavě cena je opravdu příznivá.

Přednosti tohoto autíčka vidím v pořizovací ceně, v ekonomickém provozu, v létě do 6litrů, v zimě do 7litrů, prostornost karoserie, odpovidající velikost kufru, nizká hladina hluku i při vyokých rychlostech, hezký vzhled, to je ovšem věc názoru. Nevýhoda je choulostivé čalounění sedadel a dveří ale to jen proto, aby to nevypadalo, že toto auto nemá chybu!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Stilo

Vložit komentář