Recenze Fiat Tipo 1.6 i e
“Za málo peněz hodně muziky.”

Autor recenze: ondra74 (33 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1.6 ie Stav km při koupi:123 000 km Stav km nyní:132 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7-8 l/100 km Vloženo: 23. 6. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Jen běžné.Výměna destiček a zkorodovaného výfuku(docela drahý na tu 1.6.)ovládání ventilátoru na palubce.praská umělohmotný držáček lanka.koroze zadních blatníků.u tipa docela běžné.jinak za ten rok a půl nic jiného.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Levná pořizovací cena.docela dobrá spotřeba na 1.6.dobrá akcelerace.za málo peněz hodně muziky.slabší brzdy.musí se více šlápnout.docela dost prostoru na nohy jak ve předu tak vzadu.na to jaká je to kategorie.dobrá ovladatelnost.zimní starty výborný.i při -18.ovšem musí být dobrá baterie.když jsem se po koupi tipa byl poptat v prodejně na náhradní díly byl jsem mile překvapen.např.přední světla 700,brzdové kotouče 800,atd.ceny jsou samozřejmě orientační.rok a půl s tipem jezdím každý den a ještě se mi nestalo že bych neodjel.

mám ho teprve rok a půl tak teprve sbírám skušenosti.tímto vás prosím o kontakt na dobrou a levnou prodejnu na náhradní díly v Praze a na Nymbursku.Dík.když jsem v bazaru kde jsem tipo kupoval srovnával ceny a nabídku v mé cenové kategorii tak tipo jasně vyhrálo.za ty peníze jsem nic lepšího nesehnal a to jsem toho oběhal.doufám,že mi tipo bude ještě nějaký ten pátek sloužit.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Tipo

Vložit komentář

celkem držák

Měl jsem Tipo před pár lety a přes dva roky sloužilo bez problému jen zatuhlé řazení a prasklý brzdový válec.A to bylo z roku 90 a naj. přes 200tis. mám i dobrého mechanika dělá FIATY už přes 30let jestli chceš kontakt napiš.Přeji mnoho spokojených kilometrú.

26.06.2007 | 00:29:37 | sparrow1 Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat Tipo