Recenze Ford Transit BUS
“Dobré.”

Autor recenze: martellom (30 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:2,4 TDI Stav km při koupi:153 500 km Stav km nyní:154 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 12 l/100 km Vloženo: 28. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: MBK - Sprinter

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Automobil mám zatím jen jeden den, tak zatím se žádné chyby neukazují. Zatím co nefunguje, jsou táhla na topení. Fouká to jenom na nohy. Na dálnici při stodvacítce to poněkud začíná hučet, nicméně jízda je pořád pohodová. Velikost kol je šestnáct palců a dobře sedí na vozovce. Vzhled je akorát na stáří vozu. Sem tam nějaká malá koroze pod lakem. Barva je bílá, tak se to dobře pozná, kde je potřeba spravovat svépomoci.

Spotřebu zatím nemám zjištěnou, nebylo kdy... Auto jsem koupil dnes! Komfort je myslím hodně slušný, pohodlné provedení sedadel. Startování, dnes ráno po mrazech, bylo napoprvé, bez žádných náznaků něčeho špatného. Výbava je taková standartní jeden airbag, ABS, a tak dále.

Zavazadlový prostor mě docela zajímá, mělo by to být kolem sedmi metrů krychových, což je v průměru hodně na naložení čehokoli v potřebe normálního života. Účinnost brzd je dobrá za normálních okolností, uvidím jaká bude, když nastane nečekaná situace, hodně prudké brždění. Zatím je to z mé strany vše a nastávajíci používání ukáže co a jak. Pak napíšu několik slov ohledně všeho.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Skušenosti začínám nabírat akorát dneškem. Do budoucna budu psát svoje poznatky. Doufám, že jenom pozitivní skušenosti které pomůžou dalším lidem s koupí ojeté dodávky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Transit

Vložit komentář

a čo tak recenzie že som auto videl prejsť okolo mna,možno aj taká tu bude

01.02.2008 | 22:02:11 |  Reagovat

Vyhlasujem súťaž o recenziu na auto, ktoré majitel vlastní čo najkratšie.
....... to snáď nie je pravda, recenzia po jednom dni, onedlho sa dočkáme recenzie po 10 minutách.

29.01.2008 | 19:31:48 | michajel Reagovat