Recenze Lancia Dedra 1,8 Ie
“Solidní vůz za dobré peníze.”

Autor recenze: vasa (23 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:1800/benzín Stav km při koupi:115 000 km Stav km nyní:129 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 14. 2. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Uno croma Škoda Favorit Fiat Regata BMW e30

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupi vozu bylo potřeba udělat komplet přední nápravu, přední tlumiče, jinak spotřební věci, destičky, olej, rozvody.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je to na první pohled celkem pěkné. Nabízí útulný interiér s jistým nádechem luxusu (např. dřevěné obložení atd). Pohodlná sedadla zajišťují dostatěčný komfort i na dlouhé cesty a jsou široce nastavitelná.

Na svoji dobu má auto výbornou výbavu, servo, centrál, el. okna, automatickou klimatizaci, dokonce vše plně funkční. Můj vůz byl přivežen před rokem do ČR z Itálie, takže koroze se jej naprosto netýká (má pozinkovanou karoserii), a po technické stránce nemá žádnou chybu. Jezdil s ní nějaký starší pán, takže ani není vylítána a je v naprosto originálním stavu bez jakýchkoli úprav. Zavazadlový prostor je veliký avšak díky koncepci karoserie má malý vstupní otvor.

Jízdní vlastnosti jsou na velice dobré úrovni. Vůz je celkem předvídatelný a drží dobře stopu. Odladění podvozku je trošku tužší, takže větší nerovnosti trošku pocítíte. Motor je typicky italský, v nízkých otáčkách línější, ve výšších těžko uvěříte že to je jen osmi ventilová osmnáctistovka. Spotřeba se řídí podle stylu jízdy.

Tento automobil mohu jen doporučit, za podobnou cenu jen těžko seženete vůz, ketrý má podobnou výbavu, takové jízdní vlastnosti a dostatek prostoru. Ovšem je potřeba hledat vozy s dobrou minulostí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Lancia Dedra

Vložit komentář