Recenze Mitsubishi Lancer combi 1,5 benzín 62 kW
“Fajn vůz za přijatelnou cenu.”

Autor recenze: frostie (30 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:1,5 62 kW benzín Stav km při koupi:147 000 km Stav km nyní:167 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 22. 5. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Autíčko mělo své mouchy, ale vpodstatě se jednalo o drobnosti. Bylo po bouračce, ale hodně dobře opraveno. Chyběla houkačka, vnitřní zpětné zrcátko bylo napevno, takže nešlo ovládat.

Vnější zrcátka bylo nutno před jízdou nastavit zvenčí. Všechny poruchy byly běžné a jednoduše opravitelné. Jde o mimořádně spolehlivý vůz. Zimní starty napoprvé, starovalo i při teplotě mínus 30.

Výbava byla takřka spartanská - pouze tažné zařízení a zadní mlhovka jako nadstandard. Jízdní vlastnosti byly docela ucházející, jen v důsledku opotřebovaných tlumičů se v zatáčkách lancer neúměrně nakláněl.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem byl mimořádně spokojen. Karoserie byla i přes vyšší stáří téměř bez koroze. Pohledný japonec bez šikmých očí.

Vyplatí se o motor se dobře postarat - kvalitní olej je nutnost. Spotřeba byla přiměřená - kolem 8 litrů benzínu na 100 km.
Poměrně dobré posezení, i když na delší trasy není nejlepší. Koupil jsem jej za 35000 a používal 2 roky. Běžné provozní náklady, žádné velké problémy. Náhradní díly jsou poměrně drahé, ale nejde o žádnou stodvacítku. Maximální spokojenost, za tu cenu dost dobrá koupě.

Kufr byl docela obrovitý, výborný přístup bez nákladové hrany ocení každý řidič. Náhradní kolo připevněno k podvozku zespoda. Auto vytáhlo na dálnici i 160 km/h.
Doporučuji všemi dvaceti, již jsem si pořídil ze stejné značky galant combi.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Lancer

Vložit komentář