Recenze Mitsubishi Lancer 1,5 GLi
“Je mi líto, že už dosloužil - skvělý a spolehlivý sluha.”

Autor recenze: MMKS (28 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1500 Stav km při koupi:150 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 7. 3. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lancer 1,3 GLXI 1985

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Drobný únik oleje, občas zaseklý třmen brzdy, pískání brzd, horší tlumiče, skrat u zadního stěrače - stíral stále.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo jsem zakoupil jako dovozené z D na přestavbu za cenu 20.000 Kč. Užíval jsem ho po dobu asi 3 let a kromě dorbných oprav jsem do něj nic neinvestoval. Z oprav byly "nákladnější" pouze výměna brzdových destiček a jednou zaseklí třmen zadní brzdy. Jinak kromě výměny oleje jsem vozidlu víc nedal.

Auto má skvělé jízdní vlastnosti a hodně živí motor, který se ale musí vytáčet, maximálka 185 km ve třech dospělých lidech.

Koroze se projevuje pouze mezi prahy a spodkem lemu zadního blatníku, kde je nepraktická kapse, kam se zachytává bláto atd. Jinak plechy, spodek i výfuková soustava úplně v pořádku a to jsem aspň 6. majitel.

Interiér pohodlný a prostorný, i v základní výbavě výškově nastavitelná sedačka a volant. Kufr u hatchbacku veliký a praktický, pokud ale chybí víko, ruší jízdu vrzání plastů.

Nevýhoda složitá elektrika, která je hodně natěsno a u starších vozů může zásah do ní způsobit problémy, mě se třeba podařilo vyřadit čerpadlo ostřikovače, jen když jsem musel oddělat nádrž na kapalinu, když jsem chtěl vyměnit žárovku předního světlometu!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Lancer

Vložit komentář