Recenze Mitsubishi Lancer GLXi
“Jsem překvapený jak dobře to funguje.”

Autor recenze: Lenoch všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:1.5 benzín Stav km při koupi:180 000 km Stav km nyní:190 000 km Způsob řazení:automat Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7-10 l/100 km Vloženo: 1. 1. 2005

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.3

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Chladič vydrolený, ale neteče a chladí.

Výfuk - přední a spojovací potrubí bude nutné zavařit.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto mám asi rok a za celou dobu do něj pouze liju benzín a olej, když nepočítám vyklepání a lakování karoserie po ťukancích předchozího majitele a vyměněné kabely, svíčky, olejový filtr, baterku a podobné drobnosti. Minulý vlastník se zřejmě věnoval autu celkem pečlivě. Až na výfuk Micour téměř nekoroduje (u Japonců celkem obvyklé). Velmi měkké odpružení je pohodlné, při svižnějším projíždění zatáček to však není úplně ideální :-)

Automatická převodovka šlape i po těch letech jako hodinky a zvykl jsem si na ni tak, že bych už manuál snad ani nechtěl. Při minimální údržbě všechny systémy fungují jak mají, momentálně s vyjímkou vyhřívání zadního okna. Přední náprava byla zhruba před rokem a půl měněná.

Micoura můžu s klidným svědomím doporučit každému, kdo shání auto do 40tis a narazí na kousek v dobrém stavu. Když jsem jej kupoval, měl jsem s sebou automechanika s lampou a nářadím a zdá se, že se to vyplatilo. Pravda je, že díly jsou docela dost drahé, ale taky je pravda, že s trochou štěstí je člověk jen tak nebude potřebovat. Po zkušenostech ala Š100 a Š120 nepřestávám žasnout jak to dobře funguje.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Lancer

Vložit komentář