Recenze Mitsubishi Pajero
“Já ho miluju.”

Autor recenze: Šárka (22 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1990 Typ motoru:2,5 turbo diesel interc Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:238 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 let Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 10. 2. 2006

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Ze začátku mi praskala vahadla, ale to nešlo turbo, bylo instalováno nové a teď je to naštěstí v pořádku, jinak snad nic vážného. Jo, nedrží mi při startování ruční plyn, což má za následek logicky velice nízké otáčky a mám strach, aby mi nepřeskočil řemen, to bych opravdu nechtěla.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to vynikající, i když trochu drahý model ofrroadu, tedy od toho 90. roku výše, dražší jsou náhradní díly, i když se určitě dají sehnat lépe, můj myšáček jede jak ďas, stoupá, teď už i pomalu šplhá. Jede sněhem, blátem, lesem, vodou, prozatím jen do 40 cm a doufám, že časem se tato laťka zvýší, alespoň o deset čísel, poslední dobou si rozumíme snad čím dál tím více, je určitě dobré mít na něj správné obutí, není to sice těžké auto, ale přece, já osobně tam mám jiný volant, protože k Pajerům dávali taková kola.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Pajero

Vložit komentář