Recenze Mitsubishi Space Star 1,8 GDi GLX
“Japonská motorová myš, ktorá slúži do nemoty - pokiaľ sa človek stará.”

Autor recenze: herrkomisar (35 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,8 GDi Stav km při koupi:95 000 km Stav km nyní:110 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 měsíců Průměrná spotřeba: 7,2 l/100 km Vloženo: 21. 12. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Rapido 21 Nevada Honda Civic 1,5 VTEC Aerodeck Alfa Romeo R

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Kolíšu mu voľnobežné otáčky, niekedy je to až na hranicu zastavenia motora. Je to len niekedy, preto neviem ako to odstrániť.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Po kúpe som dal vymeniť rozvody, náplne filtre v originál servise - 24.000,- Sk

Silné, rýchle, vnútri naozaj priestranné rodinné auto. Výhody posunu zadnej lavice sú neodškriepiteľné - malé deti - lavica je v predu a deti sú v dosahu, ak sa lavica posunie dozadu, tak dospelí majú vzadu úplný priestorový luxus. Navyše aj operadlo na nej sa dá nastaviť do dvoch polôh.

S autom chodím pravidelne do práce 30 km, bol som s ním aj v Chorvátsku (chýbala mi klíma!) a spotreba je stále v priemere 7,2 l/100 km.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Space Star

Vložit komentář

myšák

sice už budu vypadat jako reklamní agent od mitsubiši ale chci sem napsat že myšák nám pořád beze změn dobře slouží a to hlavně bez nějakých záludných závad!!! Denní příměstský provoz 40km/den plus jedna 1200km dlouhá dovolená letos v zimě do alp. Myšáka doporučuju, je to takové nenáročné spolehlivé a velmi prostorné auto.

10.07.2011 | 08:57:07 | troubomel Reagovat

spotřeba

jeee a zapomněl jsem se zmínit o spotřebě, byť jsem v recenzi na silnější motor.
Naše třináctistovka bere podle počítače 6,4-6,7l/100km, podle toho jestli jezdím já nebo žena, zda klima nebo bez....jen pro pozvednutí chlapského "já" .....pokud řídí žena, jsou to ty vyšší hodnoty :)

05.08.2009 | 14:04:26 | troubomel Reagovat

space star 1,3 r.v.2002

přemýšlel jsem jestli založit vlastní recenzi ale je to auto manželky tak by to bylo vlastně nefér důležitě kafrat o jejím autě :) tak jen tak zprostředkované dojmy z užívání space stara (samozřejmě ho i sám semtam řídím)
Nazačátku napíšu jeho nevýhody a nedostatky: děsně hlučný podvozek /od dovozce jsem ho přivezl asi z 300 km vzdáleného bazaru/ každý kamínek na cestě to auto "sebralo" a hodilo ho někam že to vypadalo jako by se mi tlačil za tapecírungem dveří a každou chvíli měl ten kamínek vypadnout do interiéru /byla končící zima, posyp na cestě, takže to nebyl náhodný jev/, při rychlosti nad 110 km/hod se mi zdálo jako bych měl přidřená ložiska, prostě fakt hlučný podvozek/.....jednu závadu kterou budu muset řešit je lupání v přední nápravě při otáčení, kolísající otáčky jsou nepravidelné, tudíž předpokládám že asi jde jen o načerpání nedobrého paliva, ještě mrknu jestli není špinavá klapa- jo co si vzpomínám začaly problémy s otáčkama když jsem jej přistavil na celkovou kontrolu do servisu kde mi měli klapu čistit-no přílišná aktivita se někdy nevyplácí......tak a tím je po nedokonalostech toho auta protože všechno ostatní je naprostá paráda. Jsem vysoký tudíž vysoká stavba auta mi sedí, uvnitř je famózní prostor nad hlavou, v okolí ramen, sezení příjemné, pro sedící na zadním sedadle je to báseň- lavici nechávám standartně v zadní poloze, i tak je kufr naprosto postačující na všechny běžné převozy, na ty větší sklopím sedadla. Někde jsem četl že to má zadní nápravu multilink, nevím co to sice znamená ale fakt že auto sedí na cestě relativně dobře, síla motoru odpovídající pro příměstský provoz a lehce dálkové jízdy (zatím jsme s ním nikde daleko nebyli s výjimkou přepravy od dovozce)
k ceně oprav, samozřejmě autorizovaný servis - no co k tomu dodat, potřeboval jsem vymazat svítící airbag/špatně zafungoval snímač v sedadle/ a jen za napojení na diagnostiku vyšumělo z peněženky 4tis kč. Udělat rozvody a nějaké drobné díly /ostřikovací trysky, stěrače, vzduch filtr, pyl filtr, olej a olej.filtr/ mě stály v neautorizovaném 8tis.Kč.....vidíte ten nepoměr?!
Jo ještě jsem zapomněl napsat takovou jednu pozitivní záležitost. V bazaru jsem udělal zkušební jízdu (vybitou baterkou, demontovaným autoradiem, nefunkčním dálkovým odemykáním jsem se nenechal otrávit) a jakmile jsem po odjezdu z bazaru zajel k benzince, načepoval a sedl do auta, měl jsem pocit že v něm jezdím už roky......padli jsme si okamžitě do noty ani po dlouhé cestě jsem nebyl unaven nebo znechucený z nějaké záporné vlastnosti. A jednu zápornou ještě přidám ať nevypadám jak agent od mitsubishi, špatně se mi s autem couvá do naší garáže do které najíždím do pravoúhlého zatočení(manželka raději vůbec necouvá:) ....zadní sloupek je v tomto případě zrovna v místě kde bych potřeboval vidět na garážovou zárubeň.
kdyby se autům dávaly známky jako ve škole, dal bych mu dvojku. Opravdu solidní rodinné vozítko.

05.08.2009 | 13:58:35 | troubomel Reagovat

RE: space star 1,3 r.v.2002

dobrý večer, právě mi manžel koupil jak mazlivě říkáte "myšáka" na dojíždění do práce. Jsem nadšená, mám stejné jako Vy a proto Vás prosím mohl byste mi napsat na mail: zdena.hrodkova@seznam.cz

ráda bych vyzvěděla nějaké ty vychytávky, stále tápu a hledám děkuji moooc

09.11.2011 | 18:45:39 | zdena  | 213.192.12.* Reagovat

Vyčistiť

Mám 1,8 GDI ale v Carisme a boli tie isté problémy. Vyčistil som škrtiacu klapku (stačí aj opatrne vytrieť kúskom látky nepúšťajúcej vlákna) a je to OK.

30.04.2009 | 09:26:05 | jonel Reagovat

Výborné auto!

Taky jsme měli jednoho Space Stara 1.8GDI v rodině. Bylo to pěkné a prostorné auto, se kterým se dala jet dálka za 5litrů/100km! Měli jsme tam jen nějakou divnou výbavu - sice měl klimatizaci, ale chyběl otáčkoměr a elektrické stahování oken. Jediná vada, která se objevila, byl zaseklý zadní buben, jinak super!

23.05.2008 | 12:07:06 | policeman Reagovat

benzín

Také i my jezdíme pouze k Shell ! Párkrát jsme tankovali v ONO a na jízdě jsme to poznali. Jinak u nás taky naprostá spokojenost se spotřebou.

23.05.2008 | 09:05:21 |  Reagovat

1,8 GDI GLX

Dělalo mi to taky, došlo to tak daleko, že to začalo až chcípat. Nu, nadešel čas na servis (značkový). Byly totálně ucpaný kanálky a vstřikování. Po vyčištění super - spotřeba dolu, tišší chod. Oprava za 5 tis. Kč. :-( Jinak naprostá spokojenost.

10.03.2008 | 13:16:30 |  Reagovat

Já mám Spacestara 1.3.Při koupi byl volnoběch ok a po měsíci jsem zaznamenal podobné kolísání volnoběhu jako ty.Zkusil jsem natankovat Shell natural 95( né w power) a od té doby mám klid.Jezdím jen k Shellce a volnoběh je čím dál klidnější.Natural 95 není o moc dražší než 95 kdekoliv jinde,ale funguje to.Jinak jsem nadmíru spokojen s tímto autem.

29.12.2007 | 20:19:08 | Milan Reagovat

kolisanie otacok

problem s kolisanim otacok som mal aj ja. po case som zistil ze to bolo tym ze po vybrati baterie je potrebne urobit reset RJ. po resetovani RJ je vsetko v poriadku ziadne kolisanie nic.
auto je tak dobre ze aj ked si budem kupovat nove toto nepredam, necham si ho bud pre zenu alebo proste ako druhe auto do rodiny.

22.01.2012 | 20:08:58 | vlado  | 94.136.133.* Reagovat