Recenze Mitsubishi Space Star
“Super.”

Autor recenze: Milan (26 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1300 Stav km při koupi:160 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 5. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Punto

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna svíček,filtrů a nyní se bude měnit řemenice.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toto auto jsem si koupil,protože při své délce 4,03 m nabízí prostorný interiér+kufr 370 l.Kufr lze zvětšit díky posuvné zadní lavici,která se dá posunout o 15 cm.Po motoristické stránce je 1.3 dostatečná,tichá a úsporná (6,5 l průměr).Vřele toto auto doporučuji do města,má velký rejd a výborně se s ním parkuje.Srovnáním s Fabií je Spacestar o 100% lepší automobil ve všem.Vřele doporučuji.

Náhradní díly jsou na stejné úrovni s evropskými značkami.S japonskými auty jsem už měl zkušenost,jsou to propracované auta s minimem poruch.Jen se musí člověk dobře starat a vše měnit dle plánu.

Po zakoupení jsem jel na dovolenou a najel jsem hned 1,5 tis km,auto skvěle startuje,jede,má velmi komfortní podvozek,prostě jsem si tu jízdu výborně užíval.Mé auto má servo,originální audio,skvěle hrajíci,tažné,centrál,imobilizér.Jinak je to postavené na podvozku Carismi,stejný se používá i u Volva S40 A V40.

Je to vyrobené v Nizozemí na jedné lince.Manželce se s tím jezdí báječně a je ráda,že máme auto,kterých tu není mnoho.Jestli si moupíme jiné,tak jedině od Mitsubishi.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Space Star

Vložit komentář

kontrola

Hlavně si zkontroluj elektrické vybavení(hlavně alternátor,jesli nevydává divné zvuky),podvozkové vůle a jestli to někam netáhne.Jinak jsem měnil rozvody(nevím,kolik bylo natočíno,pro sichr) a vyšly mě na 4 000kč.Jinak jsem naprosto spokojený a z řízení si užívám.Přeju hodně štěstí s novým autikem.Více informací si najdeš v na www.mitsubishiclub.cz.

01.11.2007 | 12:27:16 | milan Reagovat

dotaz

Zdravím. Chcem si toto autíčko kúpiť. Väčšinou jazdím mesto, ale nechcem nejakú malú krabicu, mám rád vyšší poded, aby som sa z toho na parkovisku nevyhrabával dlho a s tou posuvnou lavicou si ma presvedčil. Doteraz som to mal na Daihatsu Move a je to SUPER VEC!!!! Chcel by som ťa poprosiť, čo by som mal pri kúpe skontrolovať, čo sa tam tak zvykne kaziť. Dííík za radu a nech dlho slúži :-)

21.10.2007 | 19:44:15 | mofo Reagovat