Recenze Renault Clio
“Prostě nejlepší.”

Autor recenze: TINA (23 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1870/NAFTA Stav km při koupi:278 000 km Stav km nyní:305 567 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 20 měsíců Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 7. 4. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jak už bývá známo každé auto po nějaké době potřebuje nějaké ty opravy,jak malé tak i ty větší,ale ještě jsem se u renaultu nesetkala s nějakým závažným problémem,jen se potýkám s tím ,že nikdy nezapnu dálková světla ,protože mechanismus spínací páčky je velice choulostiví a často se kazí ,ale už jsem si na to zvykla a v městském provozu to nepotřebuji.


Hodnocení a zkušenosti s autem

I když je to malé auto, tak je přitom velké .někomu se nelíbí ,že je to takové kulaté ,ale to je na tom starém modelu moc krásné a hlavně ve své dob+ byl originálním kouskem a neměl konkurenci a když se dívám dnes klem sebe tak takovýchto starých clii jezdí mnoho a mnoho a chtěla bych vidět jestli dnešní auta v takovém věku jak je teď to moje clio budou jezdit ty nová auta tak dobře.

Kromě součástek ,které se běžně opotřebují jsem ještě nic nevyměňovala .a do kufru jsem narvala vše co jsme potřebovala a nejen tam .vozím s sebou i osoby větších rozměrů a nikdy si nestěžovali, že by měli málo pohodlí.

je to auto pro klidné povahy ,ale také uspokojí a takové ty sportovnější typy ,jako jsem například já a "řežu" si to zatáčkama a na semaforech dokážu naštvat řidiče nových aut a se silnějšími a dokonalejšími motory.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář

...

To má fakt najeto 305 000 ?? ty jo

09.04.2008 | 21:46:10 | Carrytwo Reagovat

dalkova svetla....

...ale na tecnicke kontrole to asi bude treba aby fungovali....

09.04.2008 | 14:07:21 |  Reagovat