Recenze Renault Scenic 1,6e
“Až na závady dobré :-).”

Autor recenze: Mišák033 (35 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:82 000 km Stav km nyní:111 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6,4 l/100 km Vloženo: 26. 9. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.0

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Tak závady..kde začít. To že jsem musel nechat hned při koupi tohoto vozu vyměnit prostřední díl výfuku, no budiž.

To, že hučelo na ráz přední pravé ložisko a zadní pravé ložisko, to taky. Ale že teď svítí kontrolka u ABS a začalo to kopat do pedálu a přitom to nebrzdí to už je moc.

Myslel jsem si že mouchy má každé starší auto..ale toto už nejsou mouchy. Mám dva šíbry - zadní nefunguje. Na sedadle řidiče přestalo jít vyhřívání.

No asi jsem měl jen "smůlu" ve výběru vozu..


Hodnocení a zkušenosti s autem

No takže to ABS ještě nechám opravit a pokud se do vánoc ještě něco rozbije tak jde o dům dál.

Jak tu mám potom psát, že je to krásný rodinný vůz..asi se to nedá!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář

hrůza

Prý... central to je jasna vec rencku staci promazat zamky, cely je vyndat a vykoupat v oleji u motorku maznout toho plastovyho sneka.... No to je ale nářez. Prý stačí vyndat. Já chci jezdit, né mazat nějaké hloupé zámky. To je asi jediné auto, co se u něj s...u i zámky. Tyhle auta odpovídají tomu co mají ve znaku.

11.06.2007 | 21:57:30 | Vasil Reagovat

Pokud se menil prostredni dil vyfuku tak uz tam nebyl original ten je totiz od katce az po koncovku jeden kus, na lince ho davaj driv nez tam prijde zadni naprava.Loziska sou u renaultu na prd moc nevydrzi, ale to je dano konstrukci (mekci podvozek, veme se par der a je to)pac loziska se dodavaj od jinejch firem. Pri stavu nasich silnic za dalsich 40 tisic pudou dalsi. ABS mozna staci jen vycistit cidlo na tehlici, bejvaj pekne zasrany nebo zoxidovany, ale muze to mit i jinou pricinu a ne jen na cidle.Casto taky odchazej startery staci jen repase uhliku to same alternator tam se pridira i lozisko. Spodni cepy na predku vydrzi hodne malo, pokud to plave , ale cepy na rizeni sou dobre tak sou v haji zas axialni cepy(dou od prevodky, musej jit ztuha jak prase)Sibr, mozna cudlik nebo motorek, pokud motorek jede tak jen vyskocil mechanizmus pojizdeni, nebo prasklej drat.Radi odchazej civky na svickach a sou dost drahy ale to jde spis o 16V,central to je jasna vec rencku staci promazat zamky, cely je vyndat a vykoupat v oleji u motorku maznout toho plastovyho sneka, to vyhrivani je trosku nebezpecny moh prasknout drat privodu proudu a nekdy vznikal zkrat a chytla sedacka mely to i 406 pazouti, ale nejspis jen neco v elektrice, neskodi se obcas kouknout na vsechny pojistky pekne jednu po druhy a to je asi tak vsecno.

02.10.2006 | 23:13:57 |  Reagovat