Recenze Renault Scenic RXT
“Variabilní, nadčasový vůz.”

Autor recenze: bohuš (32 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.6/16V Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:150 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 5. 4. 2010

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat Marbella

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Skřípající brzdy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dobrý den, rozhodl jsem se popsat zde zkušenosti se svým vozem.Většina pozitivních věcí i negativních záležitostí zde bylo popsáno, ale přesto:scénic je jedinečný svým variabilním prostorem, ideální pro rodinu s dětmi(můj případ) i převážení čehokoliv v zadní části vozu. Já původně v roce 2007 sháněl kombíka,Octavii nebo Fabii.Na nové auto jsem neměl,takže ojetinu.V bazaru mne toto auto zaujalo a po svezení bylo jasno.Myslím,že za cenu 165 tisíc, v takové výbavě, na tu dobu dobrý počin. Jsem nyní třetí majitel,auto má původ v ČR. Musím také zmínit spokojenost manželky.
Mezi negativní zkušenosti patří brzdy.Mám na autě 4 kotouče a dost často mi reznou a zatuhávají.Teď po zimě stačí dva dny nejet(auto je garážované) a ze začátku to dost dře. V lednu na TK mi technik řekl, že musím víc brzdit.Tak to je tedy rada. Lehce mi reznou lemy u zadních blatníků,jinak snad všechno ostatní OK.
Myslím, že všichni,co si koupili Renault Scénic musí hlavně ocenit interiér, jeho variabilitu, vychytávky typu: úložné schránky,zvedání/snižování sedačky řidiče, atd.
Jinak by mě zajímaly veškeré zkušenosti s tímto vozem od ostatních uživatelů,např. slušný servis na Semilsku?

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář