Recenze Seat Ibiza 1,9 TDi GT
“Super auto, živé a úsporné, nemohu si na něj stěžovat.”

Autor recenze: Daniel (20 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,9 TDi Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:190 980 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 4,5 l/100 km Vloženo: 18. 1. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Když sem auto kupoval, mělo jedinou vat. Byly unavené zadní pružiny, ale výrazný problém to nebyl. Dají se sehnat v každém obchodě s náhradními díly.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem kupoval s upraveným předním spoilerem, jinou maskou, světly ze "SEATU IBIZA CUPRA", plastovými prahy, tmavými skly, hliníkovými koly a se zadním dílem výfuku od "REMUS".

Designově vypadá velmi hezky. Auto nebylo nikde zrezlé i přes to, že nebylo garážované. Auto je velmi pohodlné i díky anatomickým sedačkám, které jsou u verze GT v základní výbavě.Dále tam jsou ještě elektrická zrcátka a přední okna. Bohužel jsou na předních oknech ofuky a okna jdou i přes elektroniku velmi těžce zavírat. Prostor uvnitř je celkem velký, i když se to na první pohled nezdá. Jen zavazadlový prostor by mohl být o něco větší.

Motor začne být hlučnější až na 2250 otáčkách, kdy žačne zabírat turbo. Hodně jsou slyšet pneumatiky, když přejíždí nerovnosti, ale zase tak hrozné to není. Jízdní vlastnosti jsou velmi dobré, auto mi sedí i v zatáčkách.

Spotřeba je velmi nízká hlavně při cestách na delší vzdálenosti, kdy se pohybuje okolo 3,9 až 4,1 litru při kombinovaném provozu. Když je auto plně naložené, spotřeba vzroste na 4,5 až 4,8 litru. Auto jsem kupoval hlavně kvůli malé spotřebě a spolehlivosti a na to si zatím nemohu stěžovat.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Ibiza

Vložit komentář

Pánové omlouvám se, ale už to opravdu nešlo. Možná to časem proberu a perly zveřejním, ale momentálně se to zvrhlo.

06.12.2013 | 22:08:07 | admin  | 188.92.13.* Reagovat

RE:

Tohle udělejte na 90% recenzí a bude klid. Je to tady samej "divnej".

06.12.2013 | 22:13:35 |   | 89.102.164.* Reagovat

RE: Milý admin,

neviem či si ešte tá naša Aliky, ale nie je dobré zmazávať diskusiu. Nie je to ani profesionálne, ani férové voči prispievateľom, ani voči zadávateľom reklám.

Čím väčší počet kliknutí, tým vyššia cena stranky a pravdu povediac niektoré komentáre sú veľmi zaujímavé a poučné.
Niektoré menej, ale sú pre zmenu zábavné, či inej "pridanej" hodnoty.

Diskusia NIKDY nemôže byť "korektná", aj dvaja manželia po 50 rokoch sa povadia a určite pri tom nepoužívajú iba spisovné výrazy, ale padajú aj ťažké invektívy.

Zaujímavé je, že po ochladnutí vášni sa potom človek obyčajne hanbí za jadrnejšie vyjadrovanie, ked si prečíta po sebe príspevok. Ale aj to patrí k životu a učeniu sa pokore.

Všetko dobré prajem, všetkým motoristom...aj živým, ktorí ešte nevedia, že sa nedožijú Vianoc 2013....

07.12.2013 | 08:00:02 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: Milý admin,

Ano jistě, zábavné to bylo stylem nadávek, zajímavé, že s urážkama jsi začal ty o škole na mojí adresu a špatnými známkami, samozřejmě jsem si to nenechal líbit a přidávali se další. Totálně mě rozebrat To se Ti povedlo, nechat to tady zveřejněné, to by se Ti líbilo že Ztrapnit mě, rozvířit debatu jaký jsem, a o Seatu Ibize nenapsat ani prd gratuluji. Ti jsi borec, totálně mě tady každý pourážel na rok dopředu do..., Tobě se daří vždycky vléz tu do diskuze mezi někým, který nepochopil o co se jedná, napíšu pro něj jasný příklad a on to veme na všechno co existuje, jen aby mohl psát o jiných autech, protože Ibizu viděl tak akurát na obrázku asik, protože se o Ni nezmínil ani vláskem, ani o Favoritu ani Felici, ale že jsem napsal téma(schválně zveličené příklady, které se daly) najeté km vs spotřeba, to ho vůbec netrklo, ale ty jsi tu fakt neuvěřitelný provokatér, který napíše tak akurát ŠUVIKS, X, misto CH a další urážky bez argumentů a kdo ví co ještě.... :(
Ano a ještě gratuluji IP adrese 89.102.164.*, kterému se povedlo mým nickem s urážkou zaspamovat co se dalo. Zrovna vy dva se ozvat? To je tak absurdní... jen vy dva, vás viním za to, že se to strhlo někam úplně do...

Adminovi: DĚKUJI TI!

A dotyčný, který má problém s vyšší spotřebou, na kterou jsem reagoval spotřeba vs počet najetých km a stav motoru, což znamená co se provádí v najetých kilometrech si to určitě přečetl, včetně technických specifikací TDi motoru, které Ti každý majitel motoru v dobrém stavu potvrdí a měl by se zamyslet nad tím.

07.12.2013 | 12:21:40 | svlastik  | 46.47.170.* Reagovat

RE: Milý admin,

No nevravím...?!:))

07.12.2013 | 18:52:42 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: Milý admin,

Tady se něco někam strhlo? A co?

08.12.2013 | 10:19:08 |   | 88.100.179.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Seat Ibiza