Recenze Seat Toledo 1,9 TD
“Všechny nedostatky vyváží provozní náklady.”

Autor recenze: Karel (28 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1900 /AAZ Stav km při koupi:186 000 km Stav km nyní:264 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 28. 11. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia 1,3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vůz jsem kupoval s vadou na motoru,jinak se během provozu žádná vážná závada nevyskytla.Teda pokud nepovažujete za závadu výměnu destiček brzd a výfuk.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzhledem k najetým kilometrům a ,že jsem asi x-tý majitel a znakům nasvědčujícím,že auto jezdilo ve službách taxi,je v přijatelném stavu.
Největší problém mám s klikami dveří,hlavně zadními(asi koncernový
problém) a spínací skříňkou, vrzání plastu v interiéru a přepínač mlhovek (kontakty)jsou už drobnosti.

To co mi na autě opravdu vadí je koroze a ta je vzhledem k tomu,že nemám garáž a bydlím na Vysočině je všude a jde rychle!!!! Je opravdu třeba před každou zimou dělat dutiny, na přesrok už je pozdě!!!

Jízdí vlastnosti podvozku jsou průměrné,ale na běžnou jízdu naprosto postačující a je třeba počítat se slabším účinkem brzd.

Interiér je celkem dobrý,prostorný,sedadla pohodlná a ten kufr!!!

Motor musím pochválit,absolutně bez závad,bez neobvyklích pazvuků ani za studena ne a i v zimě startuje překvapivě bez sebemenších problémů.Olej se neztrácí.

Spotřeba je velmi příznivá,při jízdě po silnicích do 100km/h i při plně obsazeném voze,se v pohodě vejdu pod 5l/100km,ale na dálnicích,když už zabírá turbo tak je to 6,5 - 7l/100km a je jedno jestli jedu 130 nebo 160km ta spotřeba se už o moc nezvedne.

Celkově jej hodnotím jako velmi dobrý rodinný vůz(vzhledem k roku výroby a pořizovací ceně asi 60000Kč,včetně opravy motoru),který s minimálními náklady a údržbou odvede velký kus práce ,ale musíte si dávat pozor na korozi a cena náhradních dílů by mohla být o trošku nižší!!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Toledo

Vložit komentář