Recenze Seat Toledo 1L
“Vůz který Vás nenechá na silnici”

Autor recenze: Toledo sxe (25 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.9 Stav km při koupi:152 000 km Stav km nyní:197 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 5,2 l/100 km Vloženo: 2. 4. 2010

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Honda Civic a volkswagen Jetta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy u tohoto vozu se mi obloukem vyhýbají, kromě opravy alternátoru, výměny ložisek a žárovek a zavaření výfuku jsem nic jiného nevyměňoval.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vůz jsem zakoupil před třemi roky po prvním majiteli se servisní knížkou, která byla k vozu. S vozem jsem ujel skoro 50 000km jak v krátkých trasách do práce tak i v delších na dovolenou (3x Chorvatsko) nikdy mě nezanechal na silnici s poruchou. Od koupě vyměňuji pouze provozní kapaliny jako je olej, voda do odstřikovačů a samozřejmě filtry. Nyní při 197 000 km jsem vyměnil tlumiče jak na přední tak i na zadní nápravě + ložiska. Vůz je v sériové motorizaci s výkonem 66 kW s úpravou řídící jednotky na 87 kW. Výbava tohoto vozu je vzhledem k roku výroby také na dobré úrovni: Vše v elektrice, palubní počítač, automatická klimatizace, 2 krát airbag, servo, abs, vyhřívané zpětné zrcátka, stavitelný volant a sedadlo řidiče, nyní i parkovací asistent, zámek zpátečky, imobilizér, okení fólie, přední mlhovky. S vozem jezdím za 5,2 l/ 100 km. Používám aditiva do nafty, naftu tankuji jen u čerpacích stanic s pečetí kvality, olej používám jen 5W40 se specifikací 505 00 VW. Vůz má výborné jízdní vlastnosti. Malé mínus bych dal karoserii bez pozinku a podvozku. S vozem se dá jet i 200km/h a nedělá mu to žádný problém. S použitím kvalitních pneu a tlumičů sedí pěkně v zatáčkách a nikde netluče. Z tohoto vozu mám velmi dobrý dojem a jen tak se ho nezbavím. Pro jeho výdrž a levné náhradní díly s ním počítám minimálně na další tři roky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Toledo

Vložit komentář