Recenze Volkswagen Vento
“S trochou péče, velmi levný a spolehlivý dělník.”

Autor recenze: Kane (27 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:1.9D Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 18. 5. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 318 i Scorpion 2.0

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

1. majitel byl taxikář a druhý slušně řečeno vepř, ale bylo za dobrou cenu. Vyměnil jsem tlumiče, brzdy, topení + regulátor + odpory, rozvody, náplně, žhavky, filtry, baterii, výfuk (hlavně pružnou část u parohů, ta mě pěkně potrápila).

Lepší nelaborovat a dát vše originál, auto se pak odvděčí velkou spolehlivostí.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velmi špatná, chtěl jsem ho hodit ze skály, ale po absolvování předchozích úkonů jsem nadšen. Malá spotřeba, vyjede uplně všude, obrovský kufr. Je to nenápadné auto, na ježdění po Praze nic lepšího neni, skvěle se s nim manévruje. Jízdní vlastnosti nic moc, nejede to, v zatáčkách se naklání a brzdy jsou teda dosti slabé.

No, ale hodnoty tohoto vozu jsou uplně jinde a kdo ho má, tak to dobře ví. Jinak to neni ani na delší cesty špatné, ale po 200 km si každý rád dá kafe na pumpě a uleví pravému kolenu, které je díky tlustému středovému panelu (alespoň u mě) v prapodivném ohybu:-)

Líbí se mi interiér, je nestárnoucí, přehledný a funkční. Barevná kombinace, černočerná, mi vyhovuje, z auta je pěkně vidět. Má sice dost vysoký zadek, ale to je jen o zvyku.

Nikdy se mi nestalo, že by se do kufru nic nevešlo a když se sklopí sedačky může se tam i celkem pohodlně vyspat člověk se 180 cm. Jediný problém je s korozí, je prostě všude a kvete a kvete.. Lemy blatníků, potrubí od brzd a nafty, prahy hned za předními koly.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Vento

Vložit komentář

.

Jo tyhle auta jsou velky drzaky..Ja mam passat 1,9Td a jsem spokojen.

20.05.2007 | 14:38:15 | Edison Reagovat