Recenze Alfa Romeo 146 1,4 i TS
“Dobré.”

Autor recenze: papouch (40 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,4 Stav km při koupi:109 000 km Stav km nyní:116 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 9,5 l/100 km Vloženo: 29. 1. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Astra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Alfa má velmi krásný vzhled,je to auto pro sportovní jízdu,leč za za vysokou spotřebu.Ale to se dá u sportovního auta čekat.

Problém s nepravidelným chodem motoru jsem vyřešil výměnou kabelů a zatím je klid.Olej se mi neztrácí a pří koupi jsem jej samozřejmě mimo jiné spotřební věci vyměnil.


Hodnocení a zkušenosti s autem

I tak je to nadčasové auto s velmi líbivým vzhledem a za rozumnou cenu.Náhradní díly nejsou zrovna nejlevnější,ale hold je to značka!Komfort jízdy je na vysoké úrovni, jen bych přivítal šestou rychlost při jízdě po dálnici.

Tím by se i snížila hlučnost a spotřeba vozu a komfort by se zvýšil.Zatím jsem na spotřebě kolem 9 - 10 l/100 km.Výbava těchto autíček je taky na velmi vysoké úrovni,automatická klimatizace,kotoučové brzdy na všech kolech,sportovní podvozek a netradiční interiér a jiné vymoženosti oproti klasickým českým škodovkám to jsou devízy pro Alfu.Taky se dá koupit spoustu tuningových doplňků,které vylepší již tak super design Alfy.

I když někdy nadávám na neekonomický provoz Alfy,vždy po svezení tímto autem mě vše přejde, je to prostě srdcová záležitost.Když budu uvažovat o změně ,tak to zase vyhraje Alfa ,ale už z dieslovým motorem.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Alfa Romeo 146

Vložit komentář