Nejčtenější auto recenze

8,2Alfa Romeo 159 (2006) Alfa Romeo 159 (2006) autor: espace Přečteno: 29798x
9,0Alfa Romeo 147 (2002) Alfa Romeo 147 (2002) autor: tom156gta Přečteno: 26417x
9,8Alfa Romeo GT (2008) Alfa Romeo GT (2008) autor: petr39 Přečteno: 21698x
8,2Alfa Romeo 159 (2007) Alfa Romeo 159 (2007) autor: dups Přečteno: 21408x
9,0Alfa Romeo 156 (2004) Alfa Romeo 156 (2004) autor: Jirka Přečteno: 20965x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Záleží, kam s ním budeš jezdit. Jak se ti bude parkovat, kolik to má spotřebu, kolik najeto, kolik vás bude jezdit, jak jsi velký nebo tučný, zda chceš někoho ohromovat nebo ti o dojem nejde, kolik stojí náhradní díly, atd. Někdo si pořídí auto z důvodu léčení mindráku, někdo, aby ho převáželo z bodu A do bodu B. No a my tvoje pohnutky neznáme.

23.12.2023 | 01:06:35 | tak nějak | Recenze: Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V (2008)

Ahoj, chtel bych si dane auto koupit, nyni jsou na bazarech s najezdem kolem 200 tis. km a vetsina je do 100 000Kc, myslite ze jako prvni auto pro 18 leteho to je dobra koupe? Potrebuju aby se to co nejmin rozbijelo ale zase se mi libi alfy

22.12.2023 | 07:47:49 | Albert Sima | Recenze: Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V (2008)

Krásná... před barákem

Pred lety si ji poridila zena, jezdila krasne, kdyz jezdila. Bohuzel cca polovinu casu travila na zvedaku. Motor jede jako drak (a taky si rekne o zradlo) ale cokoliv za valci je poruchove, cidla, ventily, snímače...
Znovu mi alfa do baráku nesmi ( jedine snad s motorem z Hondy V tec)

24.08.2023 | 11:49:53 | Pjotr | Recenze: Alfa Romeo 147 1.6 Twin spark 88KW (2002)

RE: Cuo ?

No někomu určitě.....:-))

05.05.2023 | 07:50:33 | Vašek | Recenze: Alfa Romeo 166 2.0 TS + LPG (2000)

Cuo ?

jebe pico ?

04.05.2023 | 20:53:47 | Jan Stolar | Recenze: Alfa Romeo 166 2.0 TS + LPG (2000)

No nevím

Psal jsem tu recenzi kdysi recenzi na AR 1.9 GT JTDm. Chodila v prumeru 6.6 l/100. Nepamatuji, ze by sla pres 7 l/100. A jezdil jsem ne brzda-plyn, ale opravdu dost rychle. Je fakt, ze aerodynamikou a vahou je nekde jinde, ale 8.
litrum se mi nechce verit. Otcova 156 2.4 JTD brala 7-7.5 l/100. Ovsem muze byt rozdil, clovek bydli - mesto,/rovina/, nebo horska oblast, kratsi trasy... S tou geometrii souhlasim,taky mi to trochu pilo krev. Vnitrky pneumatik. Nechci nikoho urazit, chlapi to znaji - dost lidi jezdi v zime s textilnima kobereckama misto gumovych a auto je uvnitr jak ledove kralovstvi, ten problem s vlhkosti mozna opravdu souvisi s poruchou klapky uzavreni vzduchu.

29.09.2022 | 22:50:53 | pitrs53 | Recenze: Alfa Romeo 159 2.0 JTD (2010)

R.I.P.

Tak, posledný komentár. Alfa sa dožila v roku 2020 cca 433000 km. Jej posledná jazda bola cesta na vrakovisko. Bolo to moje najlepšie auto.

25.12.2021 | 10:40:55 | Vlado | Recenze: Alfa Romeo 145 (1999)

AlfaGTV 3.0 V6 24V

mam auto 10 let a nemohu se ho nabazit jeto muj milaček pri seslapnuti plynu citim adrenalin pod jazykem a simrani v podbřišku.....vsem doporucuji .....ps.a nerezne a bez zavad

16.04.2021 | 20:04:43 | fravic | Recenze: Alfa Romeo GTV 2998 (1997)

147

Pěkné auto pro ženu.Chlap v tomto autě bude podezřelý,že je ....

05.04.2019 | 11:27:10 | Roman | Recenze: Alfa Romeo 147 1.6 TS 120k (2002)

RE: DPF

Souhlasim stebou a kaslu na tyhle radoby chytraky,co delaji jak chteji rozumne debatovat a pritom jedou stale to svoje.ono dpf kurvitko nas vsechny zachrani :-D

08.03.2019 | 03:36:19 | Dzordz | Recenze: Alfa Romeo 159 (2007)