Recenze Alfa Romeo 147
“Zajímavé.”

Autor recenze: Ondřej Lama (25 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:19jtd Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 9. 5. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Čidlo nárazu - odpojení vozu od napájení.

ARS systém failure.

Diagnostika na vůz AR 147 1,9JTD.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Poruchu mám jednu,možná více.Projel sem velkou dírou a vůz zhasl.Bylo my řečeno že je to čidlo nárazu vozu( rozpojení elektriky při nárazu) ,které se nachazí u leve novy řidiče.

Čidlo sem dal do původní polohy a chtěl opět nastartovat a nic.Po chvíli přemýšlení sem zjistil že když došlo k sepnutí kontaktu na čidle nárazu,přerušil se přívod paliva do soustavy a toto všechno řídící jednotka musel zaznamenat.takže standartní postup napíchnout na diagnostiku a vymazat zaznamenaná data.Diagnostika od firmy Atal není tak dokonalá a nezjistila nic.Napadlo mne také čidlo nárazu vymontovat a překlenout kontakty.Zkusil sem i koupit jiné ,nové čidlo a stále nic.

Prosím o radu jestli ste se s tímto problémem setkali.Díky moc Ondřej
Poruchu mám jednu,možná více.Projel sem velkou dírou a vůz zhasl.Bylo my řečeno že je to čidlo nárazu vozu( rozpojení elektriky při nárazu) ,které se nachazí u leve novy řidiče.Čidlo sem dal do původní polohy a chtěl opět nastartovat a nic.Po chvíli přemýšlení sem zjistil že když došlo k sepnutí kontaktu na čidle nárazu,přerušil se přívod paliva do soustavy a toto všechno řídící jednotka musel zaznamenat.takže standartní postup napíchnout na diagnostiku a vymazat zaznamenaná data.Diagnostika od firmy Atal není tak dokonalá a nezjistila nic.Napadlo mne také čidlo nárazu vymontovat a překlenout kontakty.Zkusil sem i koupit jiné ,nové čidlo a stále nic.

Prosím o radu jestli ste se s tímto problémem setkali.Díky moc Ondřej

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Alfa Romeo 147

Vložit komentář

Další čidlo je pod sedačkou řidiče.

10.05.2007 | 12:14:29 | Radek Reagovat