Recenze Alfa Romeo 156 Alfa Romeo 2.4 JTD limuzína
“velmi dobré”

Autor recenze: Šlapak (59 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:2.4 JTD Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 11. 8. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: XSARA 19 TD

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vlastním auto Alfa Romeo 2.4JTD a jsem s ním naprosto spokojen. Možná že jsem trefil na dobrý nákup ojetiny, kde se předešlý majitel o auto dobře staral, ale neměl jsem do nedávna problém . Nyní jsem řešil servo řízení, (hřeben) kde nastala svízelná situace, když jsem zjistil že mě propouští gufero domečku, olej . Při zjištování zdali se dá sehnat gofero nové , mě bylo zděleno servisem fiat že nelze tato součástka ani objednat a abych si připravil peníze na nové řízení plus demontáž a montáž což vše dohromady činí dvacet tisíc a více ale s tím, že demontované řízení si ponechají. V tomto případě jsem problém začal řešit sám a kupodivu jsem gufero sehnal za 140 Kč s dopravným. Prostor, kde se nachází pedály a též domeček servo řízení ,který není přístupný pro výměnu gufera, jsem pomocí specielního přípravku spřístupnil a gufero jsem vyměnil. Stálo mě to trochu práce, ale ušetřil jsem mnoho peněz .Proto přeji všem Alfistům aby zbytečně nevyhazovali peníze, za něco co je opravitelné za pár stovek. Děkuji, s pozdravem Šlapák.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tento automobil je naprosto nepřehlédnutelný fešák, ale je třeba se o něj dobře starat a věřte, že se vám to vrátí jen v dobrém .

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Alfa Romeo 156

Vložit komentář