Recenze Audi A4 1.8quattro
“Perfektní !”

Autor recenze: lukáš (25 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1781ccm Stav km při koupi:123 000 km Stav km nyní:154 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 8.8 l/100 km Vloženo: 22. 6. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Toyota Carina II

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pouze běžné výměny (oleje, čepy).


Hodnocení a zkušenosti s autem

A4 jsem kupoval před 2lety dovezenou z Německa v naprosto perfektnim stavu. Za tu dobu co ji vlastnim jsem do ní investoval hodně málo. Je to auto na které se dá spolehnout a splní prostě to, co se od něj očekává. Má pohon 4x4, který je užitečný zejména v zimě a v jízdě do kopců. Výkon má sice jenom 92kw, ale na to ježdění to dávno stačí. Spotřeba je na Quattro solidní. Po městě se dá jet stabilně kolem 8. 5l, ale když na ní šlápnete zostra, tak umí jet i za 10. 5l. Komfort je rovněž velmi solidní, zejména na předních sedadlech je komfortu dost a objem kufru je také velký. Od té doby co mám Audinu nechci jiná auta než Audi, BMW. Jsou to nejlepší značky a já na svou Audinu nedám dopustit. Nevyměnil bych ji prakticky za žádnou jinou značku než za Bmw popř. Mercedes. Doporučil bych těm co mají rádi kvalitní značky. Audi je na trhu ojetin určitě dražší, ale stojí to za to si ji koupit.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Audi A4

Vložit komentář

Quattro je opravdu super !! Jezdím s ním celkem zostra, ale jízdu si vychutnávám. Přeju ti , aby ti Quattro přinášelo spokojenost a příjemné zážitky z jízdy.

24.06.2009 | 11:03:14 | pavel Reagovat