Recenze Audi A4 avant 1997 1.8 SE
“chce to ověřit historii a mít trochu štěstí”

Autor recenze: karlos (26 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1.8 20 ventil Stav km při koupi:209 000 km Stav km nyní:212 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 31. 3. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: golf III. golf IV Renault Megane coupe 1.6 Škoda Octavia hatchback 2.0 benzin octavie combi 2.0 Audi A4 avant b5 1.6

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

- přestal svítit lcd screen s informacemi z trip computeru na palubní desce
- blbne ovládáni hlasitosti na rádiu


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vůz jsem pořídil asi měsíc tomu a zatím jsem najezdil asi 3000 km. Můžu porovnávat, protože můj předešlý vůz byla audi A4 B5 avant, ale v 1,6 (najezdil jsem s ním 20 000 km, během 3 měsíců). Do silnější 1,8 bez turba jsem šel kvůli výkonu, těch 25 koní navíc dáva vozu přece jenom svižnější pohyblivost. A spotřeba je na podobné úrovni. Vím, že se jedná o 12 let starý vůz, ale musím podotknout, že má plný Audi servis a 1. předešlého vlastníka.
Auto má označení Special Edition, takže nadstandartní výbava, která uspokojí i v dnešní době. Kvalitní muzika, i když mám problém s knoflíkem na ovládání hlasitosti na concert rádiu. Jak jsem již zjistil, celkem častý problém. Co se týče motoru, jsem s ním nadmíru spokojen. Jezdím za nějakých 8l na 100, kombinovaná spotřeba. Auto má vyměněná všechna přední ramena, těsnění pod hlavou, nová spojka. Tímto vším si naštěstí prošel předešlý majitel. Závěrem chci napsat, že je to super auto na svou dobu a předčí v hodně ohledech naši oblíbenou Octávii (i když u Octavie záleží hodně na výbavě), ale samozřejmě má svoje chyby. Jako jsou - málo místa na zadních sedačkách (na druhou stranu se dají složit úplně na plocho, což při určitých situacích oceníte), malý zavazadlový prostor a přední náprava.
Auto si mě hodně získalo, v kombíku vypadá naprosto skvěle a v té modré....a za tu cenu, co jsem za ni dal...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Audi A4

Vložit komentář

12 let je 12 let

Chci dodat, ze asi po 3 mesicich jsem se musel s autem rozloucit, a potkala me katastrofa, odesel mi interierovy radiator, nic levneho, chvili potom jsem auto odepsal mi havarce, tesne pred tim nez jsem na nem chtel delat rozvody a vodni pumpu..coz neni legrace na tomto vozidle..i zkuseny mechanik s tim zabije pul dne..po delsi case stravenym s timto autem, musim uznat ze ta 1.8 zere vic, nez ukazuje palubni pocitac..jinak pohoda, ale 12 let stare auto ani nemci neumi delat neporuchove..

24.10.2009 | 23:31:38 |  Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Audi A4