Recenze Audi A6 AVANT
“Vynikajuce, reklama na AUDI neklame.”

Autor recenze: FILIO (32 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:2,5 TDI Stav km při koupi:222 000 km Stav km nyní:226 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 16. 2. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Tatra T613 docasne FIAT UNO 1,3D

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ked som ho kupil nefungoval ostrekovač zadného okna, skapal motorček na nádržke v zadu.inak úplne bez problémov, predchádzajúci majitel dal vymenit rozvody , motor bez kvapky oleja na povrchu, narozdiel od vsetkych fiatov, naznak korozie pod odtokovou hranou zadneho stieraca ,tesne pod sklom, tam kde neakutocne hniju ceske felicie po 5 rokoch.


Hodnocení a zkušenosti s autem

autíčko som kúpil ako náhradu doslúžilej T613 co bol 3,5lt V8, takze nie som velmi spokojny s priestorom pre vodica a s blizkostou spolujazdca.avsak z fin a inych dovodou som kupil tento 2,5TDI 85KW AVANT verzia, takze motor by mal spravit milion km. hlucnost napriek tomu ze je to diesel je minimalna,aj ked TATROVKA bola trosku tichsia. ked este bola v dobrej kondicii. oproti tomu je Tfiat, a nie len uno ale aj bravo hrkotajuci nieco,.. ale aj lacnejsi.

Doslova obrovsky je priestor po sklopeni zadnych sedaciek, tam sa človek vyspi. Takže predávam svoj stan.Jazdne vlastnosti podla očakavania vynikajuce,zrychlenie pod ocakavanie, ale mam pocit ze tato 6 rychlostna masinka je robena hlavne na spotrebu.

Proste paradne vozitko, za solidnu cenu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Audi A6

Vložit komentář

Tyhle auta jsou skutečně držáky

12.02.2010 | 11:25:05 | Radim Reagovat