Recenze Audi Quattro 2,3 quatro cs
“”

Autor recenze: joint (22 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:2300 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 8-12 l/100 km Vloženo: 27. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: shade 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Audinku jsem zakoupil před 3 měsíci s řadou menších vad, které byly za pár korun během týdne odstraněny. Nefungovaly zadne budiky, kromě otáčkoměru a ukazatele paliva, nefunkční pravé přední okno, nefunkční ruční brzda, ABS nefunguje na 100%(brzdí slušně, ale mělo by lépe). Pár kosmetických vad na karosérii.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nicméně mě velmi zaujala luxusní výbava (na rok 1987), tj. Climatronic s graf. displejem, slušná původní repro, elektrické stahování předních oken, 4x kotoučové brzdy, elektrony 15¨ a to vše za 20 000 kč. Jinak motorově zcela zdravé bez sebemenších problémů. Podvozek bez koroze.

Jízdní vlastnosti jsou perfektní, řazení perfektni až na nutnost stlačit páku dolů při řazení "R", i když je umístěna samostatně dole pod "5". Nejvíce mě překvapila celkem vysoká akcelerace, kterou jsem u takhle starého quatra rozhodně nečekal a taky perfektní přilnavost v zatáčkách, za každého počasí (samosřejmě pod plynem). Max. rychlost jsem ještě zcela neotestoval, ale dostal jsem se téměř na 190 a jestě šla. Bohužel okolní podmínky mi nedovolily vytáhnout to do plna, ale myslím že 201 km/h které jsou uvedeny v papírech by se daly.

Se spotřebou jsem relativně spokojen. Při takovém obsahu, stáří a 4x4 jsem počítal s minimem 12l/100, ale při 1700-2000 otáčkách a při něžném lechtání plynu bych to viděl možná i kolem 8l, s klimou asi o něco vic (mám ji sice skoro pořád na Econom, ale jestli to má nejaký zásadní vliv opravdu netuším).

Trochu mi kazí idylku interiér, hlavně upevnění předních sedaček a způsob jejich posouvání. Dopředu jdou hodně špatně a při posunu vzad letí jak raketa. Jednou se mi stalo že při posunu vzad u spolujezdce došlo k výpadku celé sedačky, což je opravdu velmi nepříjemné. Zpětné nasazení není vůbec žádná sranda. Horší systém na upevnění a posunování sedaček jsem ještě neviděl. Jinak bych vytknul umístění popelníku Těsně před řadící páku bych ho rozhodně nedával.

Myslím, že tyto drobné nedostatky jsou zanedbatelné vzhledem k ceně, výbavě a výkonu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Audi Quattro

Vložit komentář