Recenze Audi TT 165kw quattro 6.kvalt
“Je to výborný sportáček, který opravdu umí jezdit rychle a uloví i pár hezkejch samiček. ”

Autor recenze: ross (29 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1800cm/turbo Stav km při koupi:60 000 km Stav km nyní:85 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 12,5 l/100 km Vloženo: 26. 8. 2006

Hodnocení inzerátu: 12 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Honda Škoda Audi Citroën Peugeot Mazda Ford

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Když jsem auto kupoval bylo to trochu víc emotivní než abych ho pořádně prohlédl.

Takže určitě by pozorný a opatrný kupec chyby našel já bohužel ne prostě jsem si ho kupoval spíš jen tak pro zábavu protože jezdím jinak Hondou Accord a ta má jen 150koní a to uznáte sami, že to je málo zvlášt když v tom vozím cca 300kilo muziky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Ttéčko funguje a jezdí skvěle zrychlení je výborný hlavně do 180km/hod to tam je hned 260 jsem z něj taky udělal ale to byla noc a prázdná dálniice jinak zbytečně neriskuji, přesto si s autem užijete až až.

Auto má sice psáno že to je čtyřkolka, ale vzadu je haldexka takže drifty stylu Subaru to nikdy nebudou, ale i tak se dá s autem vyjet ze zatáčky dveřma na před (do zatáčky musíte vlítnout pod plynem v půlce zatáčky prudce ubrat v tu chvíly vám zadek nádherně uletí a vy znovu prudce sešlápnete plyn hlavně musí bejt dost otáček aby turbo dost tlačilo) prostě nádhera, div se mi pár holek s toho nepočůralo:).

Podvozek je opravdu dobrý řekl bych takovej lepší golf (spíš o dost myslim že to je tou zadní nápravou a zátěží v podobě traverzi pod zad. nárazníkem). Brzdy jsou taky velmi dobré neé nejlepší .

Tlumiče, pružiny vcelku dost tvrdé - doporučuju jezdit po kvalitních silnicích. Řízení má také velmi slušnou zp.vazbu a na vše máte dost času to korigovat. Motor dobrý točí celkem dost na turbomotor až 6800.

Doporučuju kontrolovat olej a čidlo váhy vzduchu a lambda sondu u mě to ted vypadá, že to má před smrtí protože auto ztrácí výkon na chvilku cca posledních dnů takže počítám, že závady to spíš nebudou jen klasická výměna jak u Oktávky techto věcí. Dále mi něco občas vrže od předku prý to sou jen nějaké silentbloky?? Fakt nevim .

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 12


Komentáře uživatelů k recenzi Audi TT

Vložit komentář

Obrovska spokojnost

Nieje to formula,ale je to velmi prijemne auticko.Aj na rychlu jazdu aj na pohodove "pochrumkavanie".Bol to moj chlapcensky sen,Audi bola vzdy moja srdcova zalezitost,co sa kvality a dizajnu tyka a doteraz som nenasiel lepsi koncept v tejto kategorii(celkovo pre mna jeden z najvydarenejsich dizajnerskych pocinov za posledne 2 desatrocia).Ani novsie generacie sa v tomto na prve TT-cko nechytaju.Skutocne nadcasove.Jazda je velmi pohodlna,auto je stabilne aj nad 200km/h.Ma to celkom slusne zrychlenie.Riadenie je trosku tazsie ako u novsich aut,ale tak predsa len nieco sportoveho a suroveho to auto v sebe ma.Komfort na vysokej urovni,stale velmi sviezi a moderny interier v modrej kozi,ci kvalitne audio robia z jazdy pozitok. Pokial sa o to auto clovek dobre stara,nieje dovod aby boli nejake vyraznejsie problemy. Trochu ma hnevali problemy s otackomerom,ktory niekedy akoby trucoval,ale inak velka spokojnost. Dievcatam sa paci,musim uznat,ale paci sa predovsetkym mne,preto som si ho kupil. Je to taka mala bestia s anjelsky nevinnym vzhladom a nedam na nu dopustit! :) Odporucam kazdemu,kto uvazuje o kupe. Samozrejme treba dobre skontrolovat technicky stav a vyskusat si ho-vela ludi s nimi zaobchadzalo naozaj "na hrane".

22.02.2016 | 23:48:19 | Vladik  | 178.38.127.* Reagovat

To Jašin

Byl jsem se podívat na Toyotu 4Runner 3.4, opravdu "libový" kousek. Poříď a Fandu se lemy prostě přejeď. :-)). Nebýt to automat, tak bych asi neváhal. Škoda, budu čekat dál.

22.10.2008 | 20:10:45 | Radek Reagovat

Kamoš má akorát tuningové platové kryty lemů.To aby nebylo vidět, že už tam lemy nejsou.Jeho předností je, že má velice velkou postavu oproti mě+chlupatý hrudník+umí hrát na kytaru..A to nevyváží ani šestiválec laguna.

22.10.2008 | 19:33:02 | jašin Reagovat

U kamoša oceňují to LPG že šetři žp.

22.10.2008 | 19:10:19 |  Reagovat

Jestli je Fanouš v tunningu, tak se nediv.:-))))

22.10.2008 | 19:10:09 | Radek Reagovat

Kamoš má asi iné "prednosti", o ktorých tie baby vedia. :-))

22.10.2008 | 19:02:22 | Petrík Reagovat

Zajímavé, že každá půjde raděj s kámošem který má kepla favoša na LPG, než se mnou s 200 koňovou lagunou..Že by měly slečny skrytý smysl pro spořivost??

22.10.2008 | 16:51:06 | jašin Reagovat

Jasné, že v aute to nie

je... sú ešte peniaze, zlato, drahé dovolenky...Kristepane, KAŽDA ženská radšej pôjde s chlapom na TT, než pešo, alebo na bicykli... Je to pud o zachovaní rodu. Radšej bohatšieho somára, ako somára bez peňazí...Na dobré srdce sa Vám 99 % vykašle. Ten zvyšok je taký " šeredný", že aj to srdce môže byť.... . Inak, veľa šťastných km. A veľmi sa mi páči poznámka, "radšej by som si kúpil niečo iné, sú aj lepšie autá...." A sám má starú šunku pred domom. Ale rada zadarmo je tá najhoršia !! P.S. A viete prečo je vonku toľko pekných ženských? Lebo tie škaredé sedia u nás doma...!

22.10.2008 | 16:42:45 | ľuboš Reagovat

o autě to néééni

Myslím, že holka, která jde po autě, za nic nestojí(protože to vypovídá o tom že valí po penězích). A navíc si myslím, že holky po autě nejdou. Osobně mám lagunu v plné výbavě s navigací, 3,0 švestiválec 24V skro 200 koní, krásná vínová metla, 16´´al.kola, myslím pěkné auto, a žádnou holku bych na to určitě nesbalil.Kamoš co má shnilýho fandu super topolová zeleň na LPG s r.v. 1988 sbalí daleko víc holčin než já.

22.10.2008 | 14:57:03 | jašin Reagovat

Na dení ježdění a do práce vlastním S60, na víkend libovku v podobě Ford Escort Cosworth, a tomu se TT rovnat nemůže

22.10.2008 | 14:52:17 | PEETERS Reagovat

To pee....

Kdyz toho mas dost v kalhotach a v hlave, nepotrebujes ani tu Thalii, staci se oplachnout, trochu vohodit a jde to .... vis?

22.10.2008 | 14:32:33 | Honza Reagovat

to pee.....

Hele, nee za bych to bral osobne, ale v cem pak jezdis ty?

22.10.2008 | 14:29:33 | Honza Reagovat

Zajímavý ...... kdybych byl ochoten koupit a zivit tohle auto a jeste by melo pridanou hodnotu, loveni kocicek ...... warum nicht? Panove dole budou bud teply anebo doooole nefunkncni. Jen pokrytec tvrdi, ze zensky ho nezajimaji, kazdej normalni chlap rad suka a kouka na pekny zensky. Mam bohuzel, jen Thalii, takze tohle źkousim spis pres osobni charisma, dobrou figuru a kvalitni postel performance, nevyjde to tak moc draho

22.10.2008 | 14:00:28 | HONZA Reagovat

AUDI TT nefandím.

Zdravím Vás,
líbí se mi číst Vaše rozporuplné a odlišné názory na tento vůz. Já pokud mám hovořit za sebe, tak bych TT nkdy nechtěl po tom co jsem se v něm svezl. Z hlediska designu jde o povedený kus ale tam to vše konči. Myslím si že by více slušelo ženský než chlapovi. Ale věc názoru. Jízdní vlastnosti mě moc neohromily. zpětná vazba od předních kol nic moc. A že by to byl bůhvíjaký sprinter to se říct nedá. Spotřeba kolem 13 litrů mi příjde na 1.8 docela dost. Myslím si že větší obsah je lepší volba. Koupil jsem si raději Ford focus RS první generace a můžu říct že TT je svými schopnosti daleko za ním. TT je pěkný vůz ale podle mého názoru jen na ty baby. Kdo chce chce skutečné zážitky a svezení tak si najde jiné vozy. BMW E30 2,5i 6ti válec je podle mě lepší atd. mějte se

22.10.2008 | 12:47:16 | Reek Reagovat

presne tak

je to uplne normalna recenzia. jednoducho toto auto sa dievcatam paci. kazdej. to mozem potvrdit. pred casom som zvazoval kupu audi TT. sa mi to auto velmi paci. chcel som tuto 225 konovu verziu vyrabanu iba vo verzii quattro. sedel som v tom a aj sa vozil. mozem povedat ze z mojimi cca. 190 cm a 90kg sa tam sedi v pohode a bez problemov. je to nizsi posed, robustna palubovka, nizke okno. no jednoducho sportacik. na cvicenie vpredu plac neni ale od auta tohoto razenia uplne dostatok. vzdau je to horsie, az zle. vzdadu je podla mna absolutne ziaden plac. dospeli clovek sa tam nezvezie vobec. je to tak pre deti do 10 rokov. je to jednoducho auto pre 2 ludi. 2+2 coupe... zadne nudzovky, ale velmi len nudzovky.
zato kufor je kralovsky a milo ma prekvapil. golfove palice v pohode si myslim.
napriek vsetkemu som audi TT nekupil. dovodom bolo malo miesta vzadu. obcas potrebujem plac aj vzadu pre dalsich ludi. naozaj len kvoli tomuto som nekupil TT, inak to bol moj chlapcensky sen. spolu s S3.
nakoniec garazujem octaviu RS. vacsi kufor a viac miesta vzadu. samozrejme je to uplne iny styl auta a aj ine jazdne vlastnosti. predpokladam ze TT ich ma lepsie i ked som na nom vela nejazdil, takze to neviem objektivne posudit. ma nizsie polozene tazisko a previs karoserie je tiez niekde inde a tiez quattro ma inu zadnu napravu. takze urcite je na tom lepsie. ale s RS om som zatial spokojny. par konikov sa mu dorobi a bude...
inak TT je fajn jednoduche auticko, nadcasove.
s pozdravom

22.10.2008 | 10:35:49 |  Reagovat

Ja mám TT asi půl roku, je to též 1.8T quattro ale nechal sem ho chipnout na 260 koní. Se spotřebou sem spokojeny - nejméně po městě co to šlo tak sem se ať už věříte nebo ne dostal na krásných 6,9l, ale jinak si to užívám tak abych se nezabil za zhruba 11,5l ale vůbec mě to netrápí, věděl sem do čeho jdu chtěl sem rychlý, silný auto a je jasný se s tím bude i větší spotřeba.Jinak průměr kolem 9,2l Jinak poruchovost tam nejaka je ale nic co by stálo majlant...Holky potom dost koukaj, ale já takovej nejsem abych nekoho lovil na auto, kvůli tomu sem si ho nekupoval.Takže já můžu jen doporučit...

02.06.2008 | 15:08:34 | BURN Reagovat

???

Ja ak mam nejaku vyhradu proti TT to je akurat dizajn - samozrejme je to subjektivny pohlad na vec ,ale o to tu ide
Je to akasi futuristicka kvapka bez pointy:-)

01.02.2008 | 23:52:07 | BigT Reagovat

Tiez nechapem co mate proti recenzii a tt. Kludne by som si tt vedel predstavit u seba. Ano 350z alebo m3 su na drifty lepsie a na ceste rychlejsie,ale "4kolka" 165kw nie je spatna a na nase pomery uz vobec ne a ze je to kockolap tak tomu sa nedivim...bo pekne baby patria k peknym autam,tak to vzdy bolo a aj bude,tak nezavidte!

30.07.2007 | 07:58:31 | Olso Reagovat

můj pohled

Mám TTčko koupené jako ojeté již dva roky (stejnou motorizaci). 12,5l/100 km by se mě tedy moc líbilo. Já osobně jsem v kombinované spotřebě na 14,5. Je ovšem pravdou že jezdím rychle a plyn stlačuju permanentně. V současné době mě začíná vibrovat volant - mám K.O. vnitřní synchronní kloub u převodovky a silentbloky ramen. Tak to je zatím to jediné co budu nyní na TTčku řešit. Jinak kromě běžné údržby oleje a filtrů jsem zatím žádný problém neměl. Měřím 180cm a v poho se vejdu. Ovšem u kámoše který má přes 190cm vidím, že to není ono. Zadní sedačky jsou opravdu nouzovka. Ale dětská sedačka se mě ta vejde, což potřebuju. A do zavazadlového prostoru se mě zatím každý nákup vešel. Viděl jsem taky v Chorvatsku přijet do kempu TTčko a z něho vyšel řidič, žena jako spolujezdec, ze zadu dvě děti a vybalili zezadu tolik bagáže, že by to neuvezl multivan. Tak to jsem se tenkrát smál, že i v TTčku jde udělat rodinná dovolená. A to se přce vyplatí

30.07.2007 | 02:49:24 | MIM Reagovat

Me by docela zajimala ta spotreba-12,5 na 100km se mi zda hodne.co ja jsem slysel tak motor 1,8T v A4,Octavce,Golfu IV papa kolem 8 litru.no jestli je tech 12,5 pravda tak nic ve zlym ale na baleni bab bych si radsi poridil starou A8/S8:-)

24.07.2007 | 00:48:35 | Golfista Reagovat

pro Zdenka

Já mám tt a taky nad 190 cm a v autě se bez problémů pohnu.Jestli chceš jezdit sám a nebo ve 2 lidech tak ok ale pro 4 lidi na dlouhou cestu to vůbec vzadu je to fakt jenom nouzofka,ale zato kufr je velkej a když sklopíš sedadla tak je tam hafo místa na spoustu věcí.JInak musím uznat že tt je fakt supr kára a s recenzí souhlasím .-)

08.07.2007 | 02:07:46 | simson Reagovat

tt

No oni všichni ti kritici asi závidí že za jejich zrezlou felicií z roku 94 se nikdo neotočí a když už,tak s úsměvem nebo lítostí.DOTAZ PRO MAJITELE: mám zájem si během příštího měsíce pořídit nové auto a jedna z možností je TT.Design a styl je naprosto číslo 1,jediné co mi vadí je můj pocit že to auto nebude vevnitř moc prostorné a že člověk nad 190cm se do něj prosté nevlezle (tak aby mohl normálně pohodlně sedět a točit volantem...).Stejně uvidim až se do toho posadim,ale když tak někdo napiště jak to s tou prostorností je.

05.06.2007 | 14:54:26 | ZdenekH Reagovat

Cau
Ja si ted chci kupovat TTčko takze docela souhlasim s touhle recenzi....ale je dost nadnesena a je to spise o tuningu a jizdnich vlastnostech... ja to reknu takhle nedivim se ze pise odchazi tohle a tamto protoze ze stylem jizdy jaky popisuje to muze vydrzet snad jen 5miionova kara..... ale jinak docela hezky napsany

a jestli muzu poprosit kazdyho kdo ma nejake zkusenosti z TT jestli by mi mohl napsat....dik

19.03.2007 | 09:33:24 | J.Dee Reagovat

Nechapu

Nechapu lidi, kteri tomu klukovi nadavaji a delaj z nej blba. Napsal peknou recenzi na auto, ktery proste k baleni bab ze svy podstaty slouzi. Me uz je par roku pres 30, ale chapu ho a beru to jako validni argument, proc mit TT. Rad jsem si jeho recenzi precetl i kdyz TT nechci a nikdy chtit nebudu.
Kazdej mame neco. Osobne mam silnejsi auto(nejmenovane znacky ), nez jeho TT a mam obracenou uchylku. Na mym aute nesmi byt naopak jeho kvality videt. Zadnej sportacek, zadny dravy tvary. Skryta sila. Nemam ale pocit, ze bych byl min ujetej. Proste kazdej jsme nejakej a porizujeme si auto pro nejakou potrebu. Tak at tu potrebu plni...at jde o baleni bab, nebo pocit z toho, jak stara hranata velika kara svedskeho puvodu dovadi majitele A6 s trilitrem k silenstvi, protoze jeho dva miliony na kolech nejsou lepsi.
Jediny opravdu limitujici meritko je nikoho na silnici neohrozovat. Jinak at si kazdy pouziva auto k cemu libo.

04.02.2007 | 19:20:00 | locki Reagovat

RE: Nechapu

...mno,tez jsem spokojeny se ,,severskym zviretem,,krizenym s letadlem.Navic si rovnez myslim,ze zavodit s olympijskymi kruhy,tremi pismenky,ci jakousi hvezdou nemecke vyroby uz me ani nebavi.Neni si co dokazovat a kocham se jizdou 160 - 180 v Nemecku a u nas 140 se spotrebou,kterou ani nebudu uvadet,protoze by ji neuverilo spousta lidi.Vim v cem jezdim a jsem maximalne spokojeny.

22.08.2012 | 20:26:33 | Ondra  | 89.102.103.* Reagovat

příspěvek do diskuze

Pokud takové malé autíčko má 165kW a 4x4 pohon, tak jízda musí být velmi slušná-výkon to dobře přenese na vozovku. Navíc 260km/h to je docela mazec. Ale mám takový pohled, že je to prostě malé auto, možná to řeknu špatně, ale pro ženský. Ale vše je o penězích, takže i kdybych chtěl mít Nissana Skyline, tak jsem rád za 240SX a koukám po něčem jiném, možná lepším, proto jsem koukl i sem na to TT.

26.11.2006 | 23:16:33 | jirka Reagovat

rofl

nahodou TT je paradni kara a ja bych to nebral tak vazne s tema samickama a jako M6 je vo necem jinym a pochybuju ze by sem majitel psal takovej komentar jelikoz by to byl dmnt

04.10.2006 | 11:34:29 |  Reagovat

predstav si ze znam i lepsi auta...

01.09.2006 | 15:30:01 | krakatit Reagovat

ale musim uznat, ze mas aspon poradny auto, ne nejakou votuzenou karu 15 let starou treba...

29.08.2006 | 11:41:11 | krakatit Reagovat

kazdej soudnej clovek podle tvyho nadpisu nad recenzi pozna co jsi zac...."a uloví i pár hezkejch samiček" zamysli se nad sebou nejdriv ty a precti si to pises...

29.08.2006 | 11:38:28 | krakatit Reagovat

pointa

bohužel vás musím zklamat ale je to tak holky to přitahuje(já je nebalim! ) a jezdí se v tom taky fajn a já si auto koupil jen tak na zábavu a myslim si že to ani jinak nejde protože tady u toho myslet na spotřebu a kam dát krabici na převoz atd...o tom to opravdu není .Jo jinak právě auto bylo v servisu jak jsem již psal odešla váha vzduchu tak pozor na to(stojí to pár korunek )jinak už je to ready .s pozdravem ross

28.08.2006 | 16:46:22 |  Reagovat

nezlob se na me ale jestli mas auto na oblbovani holek tak si jelito...

28.08.2006 | 09:02:43 | krakatit Reagovat

TT je auto pěkné a i dobré,akorát 260km/h nejede,zpětná vazba v řízení je nulová a majitel je asi tak trochu ...

27.08.2006 | 12:54:22 |  Reagovat

RE: TT

mám pocit, že ludia, ktorí TT nemajú dosť závidia tým, ktorí sa na nich s hrdosťou premávajú :) TT je najkrajšie coupe aké tu v rokoch 98-2007 bolo

10.06.2013 | 20:56:19 | tom  | 212.95.7.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Audi TT