Recenze Citroën Berlingo 2,0 HDI
“Super prostorné auto pro rodinu, pejskaře a sportovce!”

Autor recenze: Reny (28 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:2,0 HDI Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:7 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 9. 2. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mazda 323 1,6 i WGN

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Jelikož jsem kupovala nové auto, předpokládala jsem, že se v servisu objevím až na první garanční prohlídce. Bohužel toto se nestalo. Auto mi brzy přestalo startovat. Nahodile, bez jakékoliv možnosti vysledování situace, kdy mi zase opět odmítne nastartovat. Za tepla, za studena, po týdnu stání, po 5-ti minutách stání, prostě kdykoliv. Počítač v servisu hlásil, že je vše vpořádku. Pro jistotu mi vyměnili řídící jednotku vstřikování, za týden jsem však byla zpátka, nic se nezměnilo. Auto bylo v servisu další týden, kdy se pokoušeli zjistit příčinu, až jim počítač nahlásil špatné čidlo teploty. Po jeho výměně již auto funguje bez problémů a startuje vpohodě i při -25°C.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super auto. Splňuje přesně to, co jsem od tohoto auta i tohoto motoru očekávala. Skvělý vyšší posaz, ovladatelnost i spotřeba vozidla. Plně obsazené auto s plným kufrem a ještě boxem na střeše mělo skvělou spotřebu 6,2 L/100km a to mimo dálnici. A novému designu od r.v. 2003 taky nelze nic vytknout.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Citroën Berlingo

Vložit komentář