Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 32641x
5,6Citroën C5 (2010) Citroën C5 (2010) autor: Jarek Přečteno: 27089x
3,6Citroën Jumper (2003) Citroën Jumper (2003) autor: majco151 Přečteno: 25750x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 25334x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 24963x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

problém s motorom

motor ani po výmene vstrekov ide max.do 2900 otáčok.kde môže bzť chyba?

06.11.2022 | 11:18:13 | cassi | Recenze: Citroën Berlingo 2,0Hdi (2003)

NIKDY VIAC.

Mám tak isto takýto Jumper 2.0 130HP AH03 170 000 KM napisem to skratene olej žere 0,5L na 1000KM a MOžNO AJ viac, muselo ist uz nove turbo OLEJ žere stale rovnako ,spotreba cez 10Lna 100KM pritom nosím lahke vahy , zacina blbnut elektroniky zatial nič hrozne ale obavam sa že sa to bude stupnovat , moj nazor je nepodareny motor kasna inak celkom fajn ale Master ma určite lepsi komfort pre sofera a po tomto si dovolím povedat ze aj kvalitnejsie motry

30.10.2022 | 12:33:34 | Jumper 2.0 AH03 | Recenze: Citroën Jumper 2.0 (2019)

RE:

:-)))

29.09.2022 | 15:01:14 | Vašek | Recenze: Citroën Saxo 1.5D 40kw (1996)

RE: Nezničitelnost

Jo já měnila zadní nápravu před dvěma lety. Přesně byly zadní kola do A. Ale jinak už s ním jezdím 9 let a fakt si nemůžu stěžovat. Je to staré 22 let, a za mě jen ta náprava a výměna celého výfuku. Spotřeba 00prd.👍🙂

29.09.2022 | 08:46:36 | Nikola | Recenze: Citroën Saxo 1.5D 40kw (1996)

Spolehlivost

Tohle bych nehodnotil jako dobré, nicméně pokud je majitel spokojen, pak je účel splněn. Proto také některé automobilky nemusejí vyrábět kvalitní auta a nevadí to. I tak je prodají a o to jde. Dále si ještě vydělají servisy a prodají se i náhradní díly a to je super. Tyhle vergly vlastně hýbou ekonomikou a lidi to chtějí, tak vo co de?

06.09.2022 | 16:07:17 | Ital | Recenze: Citroën C3 Picasso 1.2 puretech 110 (2015)

informácie 4.8.2022

Zápis:
Auto začína po 4rokoch hrdzavieť. Hrdza a odlupovanie farby (asi 1cm2) sa objavil pod prednou kapotou na vrchu v oblasti zahnutia a zvaru. Hrdza sa objavuje na spojoch-zvaroch zpojov predného podvozku. Karoséria zatiaľ vyzerá v poriadku. Konzoly ktoré držia podvozok sú kompletne celé povrchovo hrdzavé. Oceľové plechové disky chytajú jemne hrdzu ale len na častiach kde nie sú zakryté ozdobným krytom. Výfuk je celý pokrytý povrchovou hrdzou. Brzdové kotúče sú najviac zhrdzavené na ploche vonkajšieho priemeru tak že sa jemne odlupujú. Uvidíme koľko tieto súčiastky vydržia.

04.08.2022 | 10:18:16 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

Citroen berlingo B9 Multispace VTi 120 EP6C 2015-2018

Zdravím ja mám berlingo s motorom VTi a s podvozkom nemám žiadny prpblém... bohužial platí: kto chodí po jamách ten mení podvozok každých 10tis. km kto obchádza jamy problémy mať nemusí...

02.07.2022 | 11:32:53 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo (2012)

servis svojpomocne - prípravy na výmenu chladiacej kvapaliny

Včera som demontoval spodný kryt motora. Zhrdzavené skrutky ktoré som ťažko vydoloval som nahradil skrutkami z nerezovej oceli. Kryt už pôjde sundať bez problémov, k dispozícií teda získam priestor na výmenu chladiacej kvapaliny. Chladiacu kvapalinu som objednal 5L koncentrovanej zmesi od českej firmy CS LINE - PSA... Od tejto spoločnosti som dostal dostatok informácií, hlavne že už je potrebná výmena, podľa vzoriek ktoré som odobral z nádržky. Kontroloval som ph starej a ph novej kvapaliny. PH starej kvapaliny mi vyšlo =7 a ph novej =8. Neviem či je to možné ale chladiaca kvapalina začína časom degradovať ako vraví teória. Pomaly dochádza k zvyšovaniu kyslosti a zrejme by bez výmeny dochádzalo k rozožieraniu resp. k naleptávaniu hliníkových dielov motora. Ak dávali PSA od novoty do auta originálnu modrú G11 kvapalinu, po 4 rokoch sa z nej stala zelená. Stav chladiacej kvapaliny sa dá overiť aj otestovaním vodivosti. Skúsim aj tento test ak si zoženiem multimeter. Premýšlam aj nad samostatnou výmenou brzdovej kvapaliny ale automobil má ABS aj ESP takže výmena a odvzdušnenie v domácich podmienkach nebude jednoduchá.

28.06.2022 | 14:10:47 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

Dotaz

Chci se zeptat autora, co je tohle?
jen symbolicky svítící zpětné světla já totiž nikdy na žádném autě tato světla neměl.....
Jinak je to žabožrout, co pro boha lidi chcete?

28.06.2022 | 09:28:50 | Vašek | Recenze: Citroën C5 2.0 HDI (2010)

RE: kde je chyba?

Dobře jsi mu to dal!Je to mamlas.Asi nenašel ten správný servis.Mám C5 a jsem s ní spokojen.Když chceš mít opičku musíš mít na banány!!!Je to super auto a když se o něj staráte.Je super každé,když něco zjistíš oprav to a nečekej až to klekne,čuste

27.06.2022 | 21:06:19 | David | Recenze: Citroën C5 2.0 HDI (2010)