Recenze Dacia Double Cab
“spolehlivý dříč”

Autor recenze: Dědek (45 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1870 Stav km při koupi:57 km Stav km nyní:40 325 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 99 let Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 14. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

3
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 405

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediné závady byly prasklá žárovka levého tlumeného světla a osvětlení SPZ. Drobné problémy jsou s přepákováním připojováním předního náhonu, které zarůstá, stačí přibližně po půl roce vyčistit a promazat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto DACIA DOUBLE CAB jsem koupil v roce 2006 nové, do dnešního dne jsem s ním ujel přes 40000km. Závady, které na tom to voze byli, jsem už popsal. Nebudu DACKU vychvalovat do nebes přesto, že je to mé auto, nenadchne vás komfortem, dílenským zpracováním a co se týče jízdních vlastností tak dokud nemá na korbě aspoň 300kg žádná sláva, zadek silně odskakuje. Nejsem žádný expert na auta pouze jsem se 19let živil jako řidič a z toho 17let to byla auta nad 12500kg. Ale zpátky k DACCE, v roce 2003 jsem koupil bývalou zemědělskou usedlost v podhorské oblasti, měl jsem Peugeota 405 kterého se mi během rekonstrukce oběktu povedlo totálně odepsat, v té době se okolo začal prohánět majitel okolních lesů v již zmíněné DACII a to auto mě velmi zaujalo. V současné době mám malou farmu a bez DACKY nevím jak bych to zvládal, navozí seno, dřevo na zimu (na korbu 1, 5kubíku smrku) a zmákne i vlek se stejnou zátěží. Prostě a jednoduše pakliže se pro ní rozhodnete kupte ji novou dobře a s citem jí zajeďte a ona vám to pak vynahradí. Nechtěl jsem tu svou holku chválit, ale pakliže potřebujete dříče za přijatelné peníze popřemíšlejte, upozorňuji znova nečekejte komfort, po dálnici se nebudete řítit 160, holky na to neletí a každý kdo má Škodofku a podobná auta se tě bude snažit za každou cenu předjed, když zjistí že máš DACII a přesto, že jedeš podle předpisů a provoz nebrzdíš. Pokud toto vše zvážíš a dospěješ k názoru že nechceš kočkolap, ale pořádnýho dříče jdi do toho. Spotřeba se mi pohybuje okolo 6, 5l a přes všechny nedostatky, které jsem popsal, na ní nenechám dopustit. Kdo nevěří ať přijede. Ukážu co DACKA umí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Dacia Double Cab

Vložit komentář