Recenze Daewoo Nexia hatchback1,5mpi
“Průměrné auto s dobrými jízdními vlastnostmi.”

Autor recenze: Rade (23 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,5mpi Stav km při koupi:87 000 km Stav km nyní:135 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 8. 12. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Auto mělo docela hodně poruch,od propáleneho těsnění pod hlavou,ztuhlé lanovody ruční brzdy,špatná elektro instalace,probýjejicí svíčkové kabely,vadný diodový blok v alternatoru až po klepot motoru(ojnice).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto má na první pohled sportovní design.Na tři dvéř. model je docela prostorné pro řidiče i spolujezdce na zadních sedadlech je sice místa trochu meně ale i tak dostatečně.Zavazadlový prostor má nějakých 390litrů což je na takové auto dobré.Má pohodlná sedadla s mírným anatomickým tvarovaním.Výbava u mého auta není nějak dobrá ale jsem s ní spokojen.

Brzdy jsou průměrné ale při sportovnější jízdě rychle ztrácí učinost.Výkon motoru je 55kw což je pro normální jezděni plně dostačující ale rád bych už něco výkonnějši.Motor ma nyní najeto 135000km a klepe ojnice.

V mrazech startuji bez problému,dokonce i při -25 jsem z práce nemusel jet autobusem.Podvozek není nějak dobrý,auto sebou při průjezdu nerovnosti nervozně houpe ale na dobré ceste sedí výborně dokonce i při vysokých rychlostech drží jak přibitý.Karoserie tu a tam trošku rezaví.

Jako spolehlivé bych auto určitě neoznačil,na druhou stranu dokonalé není nic.Spotřeba by mohla být nižší město11,kombinace9 a meziměsto7.Jezdím docela sportovně tak že 10litříku si veme.Náhradní díly nejsou drahé-většina dílů je shodná s opel kadetem.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Nexia

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Daewoo Nexia