Recenze Fiat Marea HLX
“Auto má všetko čo by na ten rok výroby malo mať.”

Autor recenze: mex (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:2,0 20V Stav km při koupi:128 000 km Stav km nyní:134 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 1. 11. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lancia Delta 1,6 turbo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatiaľ auto žiadne poruchy nemalo, akurát klasické výmeny ako olej atď. a musel som ešte meniť tesnenie pod krytom na ventily a zavárať rúrku z klimatizácie ináč nič iné ak sa o auto poriadne staráte a dávať pozor na pravidelné výmeny auto je bezchybné.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Skúsenosti s autom mám dobré ako už jazdné vlastnosti či pohodlie v aute. Ak je auto obuté na dobrých a kvalitných pneumatikách v zákrutách sa drží celkom slušne a tak isto sa aj sprava na mokrej vozovke.

Motor, ktorý má výkon až 147 koní je proste super, či už pri predbiehaní alebo len tak pri športovej jazde. Jeho spotreba je tiež celkom dobra na to že je to dvoj liter päť valec. Kombinovaná spotreba je okolo 8 - 8,5l. Mimo mesta som do 140 km/h mal len 7l samozrejme čim sú väčšie otáčky tým to stúpa. A max. rýchlsť má 220 km/h. Čo sa týka vnútra auta je pohodlne všetko je po ruke.

Hudba v aute na to že je originál je výborná, čistý zvuk a pekne vyladený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

Ahoj

Zdravim ta kolega s Maruskou. Siahol som po motorizacii 1,6 16V a teraz sa mi zacina malit vykonu - takze trosku zavidim -:) Inaq auto je fakt fajn kara - mozem povedat po polroku - som spokojny. Pohodlne, pomerne tiche, spotreba na dane pomery v norme, vyzera stale fajn a odvezie vela. Zapacilo sa aj manzelke a otec ticho zavidi -:) (ma Nexiu). Vela stastnych kilometrov ti prajem - ahooj.

07.02.2008 | 22:36:41 | Stefi Reagovat