Recenze Honda CR-V CR-V 2.0 i VTEC
“Chceš jezdit a nestarat se - kup si HONDU.”

Autor recenze: Josef (56 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1984 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:72 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 9 - 9,5 l/100 km Vloženo: 19. 4. 2007

Hodnocení inzerátu: 8 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

V prvním týdnu bylo nutno doplnit chladící kapalinu do klimatizace. Pak už jen jedna jediná porucha po 4 letech : - praskla "tlumená" žárovka.

A vlastně ještě něco, - měnil jsem gumičky ve stěračích.... .


Hodnocení a zkušenosti s autem

Lze ho využít jako decentní velký rodinný vůz, - ale při jiném způsobu jízdy i na dálnicích nemá moc konkurentů. Nejen akcelerací i ve vyšších rychlostech,- také konečná rychlost je zcela postačující na naše silnice a dálnice. A lehčí terén mu také není překážkou. Po celou dobu mne nikdy nezklamal, - vždy jsem naložil vše co jsem musel ( a někdy toho bylo....) a dovezl tam, - kam jsem potřeboval.

A jízda v zimě - jen radost. Na "plecháčích" se zimním obutím NOKIAN, - všude a kdykoliv a bez řetězů. A to potvrdí i moje paní, - která jiná auta v zimě odmítala řídit.
Sedadla ve voze jsou velmi pohodlná, při jízdě je v automobilu klid, motor skoro není slyšet. Jelikož jezdím často po okolí na horších horských cestách, - nemohu si vynachválit dobré jízdní vlastnosti a příjemnou jízdu i na opravovaných starých silnicích.

A vnoučatům v sedačkách se zase líbí krásný výhled z vozu. Takže HONDA CR-V 2.0 i VTEC se mi stala přítelem. A příště ? Zase Honda a zase CR-V , - ale opět novější a asi v dieslové úpravě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 8


Komentáře uživatelů k recenzi Honda CR-V

Vložit komentář

To je vtip?

Tenhle líný,rozežraný křáp jako decentní auto pro rodinu?A na dálnici nemá konkurenci?To je soutěž o největší blbost roku?A bezpečný na zimu?Pán by měl navštívit Chocholouška,bez urážky.Ještě se asi v pořádném autě nesvezl.S automatem běžný provoz v zimě 13l,zadní pohon se přiřadí na náledí takovým způsobem,že to způsobí horké chvíle,pokud se to vůbec povede udržet na silnici.Pohodlí jak v kontejneru.Ani jsem nechtěl věřit,že tenhle šrot kdy vyrobila Honda.Doporučuji vyhnout se tomu obloukem a kdo chce pohodlí,bezpečí a jistotu na zimní provoz,ať se podívá na Subaru.Bude jezdit za méně a jízda bude potěšením,ne utrpením jako v této popelnici.

21.11.2012 | 10:30:55 | Martin  | 212.71.154.* Reagovat

RE: To je vtip?

chlape, ty to nemáš v hlavě uplně v pořádku, že?

02.02.2014 | 18:00:26 | martin  | 94.112.123.* Reagovat

Honda CRV CR-V 2.0 i VTEC.

Som majitelom CRV rok 2011 a zatial hodnotim auto ako vyborne po vsetkych strankach.Mal som trochu obavu o spotrebu,ale ta sa nepotvrdila.Som kludny sofer a preto mam dlhodobo spotrebu 7,3L benzinu,co je o 0,8L nizsia,ako sa uvadza priemer!!!!!Jasne,ze pri zavodnej jazde by to bolo uplne inde.Jazdim mimo mesto do 100 a dialnice 120km/h. Auto ma super tah a motor takmer nepocut.Jasne,ze su aj silnejsie motory/dieslove/,ale mne tento typ uplne vyhovuje.Vrelo odporucam!

16.06.2011 | 17:17:52 | luky 249 Reagovat

Honda CR-V,2.0 i VTEC

Mal som moznost si precitat par clankou,ktore tu boli uvedene ohladom Hondy CR-V.Mozem povedat len jedno-som spokojny a myslim si ze az nadmieru,samozrejme najdu sa nejake chyby,ale da sa to prehliadnut.Predtym som mal Octaviu a mozem povedat ze Hondu CR-V,by som nikdy uz nevymenil a isto nie za skodovku,Tento model je uz par rokov na trhu a myslim ze sa aj dobre predava,jazda na Honde CR-V hovori za vsetko,nesklamala ma doteraz nikde ani na dialnici ani v terene.Raz sme so zenou odchadzali s chaty na Orave po polnej ceste ktora bola upravena iba pre traktory a lesnu techniku,nezabudnem ako povedala,ak tuto prejdeme tak toto auto nikdy nepredame!Honda to zvladla na jednicku.Ako som uz povedal nevymenim za nic!Mam nabehane 40 000 Km.model 2010 zatial bez poruchy.

24.02.2011 | 21:41:26 | Vladimir Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Honda CR-V