Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 32608x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 28040x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 27309x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20949x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 20633x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Made in england

Staré a trapné....ale tak hlavně, že jich na Slovači tolik jezdí že? Serete se sem horem dolem, ale kecy, to jo...

26.11.2022 | 11:14:26 | Vašek | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: Made in england

Škoda = škoda peňazí.
Keď na niekto ide porovnávať Skodu s Hondou, tak asi okrem skody ine auto nemal a nemá šajnu o co prichádza. A myslím tym aj ine značky nie len Hondu.
Škoda ťaží iba kvôli ludom ktorí sú presvedčení, že skoda ma najlacnejsie nahradne diely a lahko k zohnaniu. Každý iný vie ze pri niektorých znackach su diely aj lacnejšie a v dnesnej dobe máte náhradný diel akejkolvek znacky za par hodin k dispozícii.

25.11.2022 | 17:00:31 | Peter K. | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: HONDA CR-V 2006

Potvzuji - také jsem měl na CRV špatné gumy a zadek pořád ustřeloval. Šly rychle pryč a s novými paráda.

23.11.2022 | 22:07:10 | hanzs | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Auto mě zklamalo

Měl jsem Hondu CIVIC - byla nadčasová a velmi příjemná. Proto jsem koupil podobnou - HRV. Taky kvůli tomu, že mohu vyklopit zadní sedačky a vozit v meziprostoru kola. To je bezva. Ale s autem mám potíže ode dne zakoupení. Pískání brzd, navigace nefunguje, motor je nepříjemně hlučný a celé auto tvrdé a budí dojem plechovky. Mám ji 5 let a doufám , že vydrží. Proto jsem ji kupoval. Ale nadšený z ní moc nejsem.

23.08.2022 | 21:42:45 | Homolka | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: 1.6 i-dtec

Nevím jak jezdíte, ale já mám kombinovanou spotřebu 4,6. Sice jezdím podle předepsaných rychlostních limitů 50/90/130, ale nedokáži si představit, jak bych musel jezdit, abych měl Vaši spotřebu.

19.12.2021 | 17:45:39 | PantaRhei | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: spotreba

Mám podobný problém asi skúsim vymeniť lambda sondu.

27.11.2021 | 16:59:11 | Samuel | Recenze: Honda Civic 1.5 16V 66kW D15B2 (1989)

RE: civic hybrid

Ako to dopadlo? Kúpili ste ? Ja sa chystám kupovať 1,3 -220000 km r.v. 2008 (3500€)

01.11.2021 | 14:27:35 | Lenka | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

RE: civic hybrid

Celé je to blábol.....za 5 měsíců 100km?

06.08.2021 | 08:13:48 | Vašek | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

civic hybrid

Je ocividne, že sa nejedná o recenziu, ale o jazdné dojmy za 100 najazdených km a este k tomu u noveho auta. Spotrebu mu zrejme ukazal palubak - takže to neberme až tak vážne.
Dnes je rok 2021 a tieto stroje maju najmenej 10 rokov. Bolo by fajn , keby sem autor tejto emócie ( za recenziu t nmožno považovat) vložil receniu teraz.
Mám tento automobil, ale v cisto benzinovej verzii s motorom 1.8 R18A2 i-Vtec. Sam uvažujem o tomto variante ale z pomerne špecifických dôvodov. Manželka s ním jazdit nechce, lebo je na nu príliš dynamické. Dcéra sa chystá na vodičak a tiež nemám chut zverit jej hned 103kW v aute s hmotnostou 1600kg. Preto sa mi tento umiernenejší variant , navyše s automatom, celkom pozdáva. Chýba však realna skusenost. Je ich ako šafránu a ak na niekoho narazím, ma to auto maximalne tak rok...Najde sa niekto , kto by vedel dat fundovanú dlhoročnú skúsenost?

05.08.2021 | 18:59:02 | Jarson | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

Honda Civic 1.5 1992

Zdravím chlapi mám Hondu Civic 1.5 1992
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli do ní jde přidat V-tec

25.02.2021 | 19:16:13 | Marek | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)