Recenze Honda CR-V 2,0 i Elegance
“Je ideální pro podnikání i pro rodinu”

Autor recenze: Petr (37 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:2,0 i Elegance Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:17 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 26. 12. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Zaira

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy jsem nazaznamenal žádné. Servisní prohlídku jsem absolvoval zatím jednu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Praktické zkušenosti jsou velice dobré . Jízdní vlatnosti CRVéčka jsou na velikost automobilu pozitivní. Velice dobře akceleruje a motor nastupuje ihned po sešlápnutí plynového pedálu bez otálení i v kopci . Spotřeba se pohybuje v létě okolo 8 litrů při každodenním provozu s průměrnou ujetou vzdáleností 20 kilometrů. Zimní spotřeba je o necelý litr větší , ale co nejvíce oceňuji v zimně je velice rychlý prohřev motoru a a nástup topení ve voze. Jedinou negací vozu v zimním období je horší funkce manuální převodovky , kdy při řazení z rychlostního stupně 1 na 2 pociťujete odpor a řazení nemá lehkost a plynulost . Rychlejší rozjezd při neprohřátém motoru způsobuje lehké pocukávání . Po prohřátí motoru se rozjezdy vrátí do optimálních kolejí .Tichost motoru je velice dobrá , to se týká i velké provozní rychlosti cca 150 km/h . Klimatizace funguje dokonale , velice si pochvaluji rychlý ohřev zamlženého předního skla .Nepříjemná je odkapávající voda ze dveří kufru při deštivém počasí , kdy opomenutí odkapávajících kapek člověku nepříjemně ublíží na oděvu . Služba 4x4 a ESP je úplná dokonalost a pohoda na zimu. S CRV se parkuje velice dobře i ve městě , velikost vozu a přehlednost díky zrcátkům je doslova v pohodě. Hondu CRV doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Honda CR-V

Vložit komentář

Okapnička

Dobrý den, kde se dá sehnat okapnička na Hondu CRV.V Plzni v ROTO ani u Šmuclera neví jak to vypadá. Díky

01.12.2010 | 17:49:41 | sirousek Reagovat

okapnička

V servisu mi v rámci záruky nainstalovali tzv. okapničku a je po problému s nepříjemným kápaní z 5. dveří. Vřele doporučuji.

07.04.2010 | 22:09:25 | Mike Reagovat