Recenze Honda CR-V elegance
“výborný”

Autor recenze: Radek Lukeš (37 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:2,2 i CTDi Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:15 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7,4 l/100 km Vloženo: 19. 1. 2009

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Zafira

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Za tu dobu, co auto vlastním (11 měsíců), žádné poruchy na autě nebyly. Jediné, co pozoruji teď v zimě je pískání brzd, ale to přisuzuji vzdušné vlhkosti, protože nyní parkuji venku, a po čase pískání mizí. Jinak je všechno OK.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Než jsem auto koupil, bál jsem se, že bude mít takhle velké auto i velkou spotřebu. Velký byl jen můj omyl. Když jí nešlapete na perka a při delší jízdě zapnete tempomat, tak se klidně dostanete i na spotřebu 5,9l. Nepatřim mezi nadšence velkého šetření auta, zastávám názor, že auto mi má sloužit a ne já jemu, takže za ní zapřáhnu klidně káru a jedu na dříví do lesa (samožřejmě do svého), kde nemám zrovna dvakrát sucho a doteď jsem tam jezdil s traktorem. Teď tam jezdim s CRVéčkem a kochám se, když si pěkně zapne zadek a jede si jako kdyby jela po silnici. To samé platí o sněhu. Nemá problém. Když Vám náhodou v zatáčce ustřelí, zapne se zadek a v pohodě se srovnáte. Nestalo se mi, že by se přetočila na druhou stranu, jako se mi někdy stalo u Zafiry. Průměrná dlouhodobá spotřeba 7,4l je u mě dost dobrá. Nejsem náročný na komfort, úplně mi stačí to co tam je v základu. Podvozek podle mě ideální na naše silnice. Celkově jsem spokojený, vřele doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Honda CR-V

Vložit komentář