Recenze Honda CRX 1,6 16V
“Prostě BOMBA auto!”

Autor recenze: Aidyczek (20 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,6 benzín Stav km při koupi:155 000 km Stav km nyní:160 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 2. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Fiesta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupi výměna brzdového systému na předku, repas alternátoru, porucha ostřikovačů, malinko chycené lemy na předku.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Do auta jsem zainvestoval pár tisíc a nyní pouze jezdím a tankuju. Občas doliji olej ale jinak vše v pořádku. Auto je svižné a lehké. Nedá se říct auto, ale formule. Pro pokročilé jezdce dobrý adrenalin a pěkný požitek z jízdy. Komfort ve vozidle úměrný sportovnímu automobilu. O bezpečnosti bych raději nehovořil! Na tuning sedí perfektně.

Dá se dobře upravit jak vzhledem tak vlastnostmi. Mé CRX jsem pořídíl za 33 000 Kč před 3 měsíci. Nejkladněji hodnotím výkon a váhu automobilu. Podřazením z 5 na 3 se nám z auta stane raketa. Podvozek mám sportovní ( tvrdý ). Je tedy cítit každý hrbol, ale ve vyšších rychlostech sedí pěkně na silnici. V zimě chytá bez problému a je velmi spolehlivá.

Tento vůz jsem si vybral kvůli výkonu a vzhledu vozidla. Vozidlo je nízké, široké a proto také sedí dobře na silnici. Jedinou nevýhodu bych uvedl, že je jich málo a jako každá jiná Honda se hodně krade. Budoucím majitelům tohoto vozidla doporučuji držet se zpět. Je to opravdu silné a výkonné auto a kdokoliv z nás by ho mohl lehce podcenit. Ostatně nedávno pohřbil jedno CRX můj kamarád. Není to auto ale raketa. V rukou zkušeného a opatrného řidiče dovede zázraky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda CRX

Vložit komentář

Japonce už bych si nikdy nekoupil,radeji bych chodil pěšky a uz vubec ne Hondu mel jsem Civica Type R a vubec to nejede.Jezdim hodne na srazech sprinty a potrebuju neco co fakt jede,tak jsem ted z Nemecka privezl Leona z motorem 2.0Turbo čip220Kw a to je narez.

09.07.2009 | 19:27:32 |  Reagovat

CRX 2g je legenda, nezapomenu na zazitky s ni... dopadnul jsem jako tvuj kamos, nastesti jsem prezil:-) V dnesni dobe sehnat zachovaly a dobre spraveny kousek je nad lidske sily. Za 33tis. a s par tisicovkama investice jsi mel stesti.

03.03.2008 | 21:53:30 | KV Represent Reagovat