Recenze Honda CRX CRX
“Super sportovní kára za rozumné peníze.”

Autor recenze: Sleepwell (22 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1986 Typ motoru:1,6i 16V Stav km při koupi:259 000 km Stav km nyní:260 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 10. 10. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Megane Citroën Xsara R. Laguna F.Fiesta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím ne jen po koupi vozu jsem měnil těsnění pod hlavou, čepy řízení, olej + olej. filtr, rozvodový řemen, vzduch. filtr.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je vhodné pro řidiče, který má něco najeto a není zmatkař. Je to skutečně střela. Toto auto nedoporučuji někomu kdo čeká nízkou spotřebu nebo auto ve kterém chce vozit více jak dva lidi. Auto je spolehlivé, rychlé, sportovního ražení, sedí perfektně v zatáčkách ( ale když ustřelí, tak je to konec - nešlapat na brzdu ale jen ubrat plyn a při přetočení šlápnout na plyn, než se auto srovná ) a zrychlení má jako málokteré auto. Maximálka je také poměrně vysoká na tak staré auto.

S autem jsem nadměrně spokojen. Měl jsem již více aut, ale CRX je první auto, které skutečně splnilo mé očekávání sportovní jízdy. Jsem mladý člověk,který neočekává od auta praktičnost či použití v rodině ale spíše jako svůj koníček a zábavu. Pokud chcete auto, které má svižného ducha, tak jedině CRX myslím poměr cena/ výkon.

Honda jako japonec je spolehlivé a nezklame Vás pokud o něj budete pečovat - auto Vám to vícenásobně vrátí. Je to skutečně pila, která nemá konkurenci !!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda CRX

Vložit komentář