Recenze Honda City HONDA CITY
“Dobé,ale nelze namontovat závěsné zařízení”

Autor recenze: Jíra (52 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1339 Stav km při koupi:30 km Stav km nyní:10 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 15. 9. 2008

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 2.4

Spolehlivost

2
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

2
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemá dosud žádné poruchy


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupil jsem v roce 2007 nový vůz Honda City.Velice se mi líbil jeho tvar a vntřní prostor.Hlavně uspořádání sedadel a jejich sklápění je fantastické.Dá se tím dosáhnout velice veliký úložný prostor.Motoricky mne také tento vůz Honda City nezklamal i když má obsah motoru 1339 tak jede velice svižně a lehce.Již jsem s ním byl dvakrát na dovolené v zahraničí a vždy jsem byl spokojen. Po zakoupení vozu asi po měsíci jsem zjistil,že tento typ je vyráběn v Turecku.Toto mne velice udivilo,proč ne v Japonsku?Asi po půl roce jsem chtěl na tento typ namontovat závěsné zařízení a v tom jsem byl velice zklamán.Bylo mi ve značkovém servisu řečeno,že na tento typ Honda City nelze namonovat závěsné zařízení (vlastně se ani nevyrábí) a zřejmě vyrábět nebude ani v budoucnu.Kdyby mne na tento problém upozornili hned v prodejně tento typ by jsem si nekoupil.Proto chci nové zájemce o koupi typu Honda City na tento problém upozornit,aby nebyli zklamáni jako já. Ptal jsem se na ředitelství Hondy v Praze zda se bude v budoucnu závěsné zařízení vyrábět a řekli mi na sto procent ne.Myslim,že je to jeden z mála rodinných vozů, na který nelze namontovat závěsné zařízení.Je to ke škodě značky Honda.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Honda City

Vložit komentář

Honda city

Dobrý den mám hodnu city už dobrý rok, a při koupi mi hodně nadchnula, ale za tu dobu co jí mam jsem přišel na několik věcí co mi na ní hodně vadí. Néjvíce co se mi na ní asi příčí je strašně měká karoserie, nechápu proč zrovna tohle auto je v "uvozovkach" takhle papírové!! Ty dveřě, blatníky těch se blbě dotknete a už tam máte vidět zlom kde to bylo promačknuté!! a to není vše třeba zadní a přední nárazík to je snad vyrobené z "pet" flašek!! jako takhle měkký nárazník u auta jsem vážně ještě u žádnýho neviděl.. Nevim proč, ale v tohle mi Honda hodně zklamala:-( Je vidět, že Japoncí šetří už úplně na všem..

10.12.2009 | 16:18:41 | Jirka Reagovat