Recenze Honda HR-V 1,6i
“Velice povedené.”

Autor recenze: Kolda (45 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,6i Stav km při koupi:85 000 km Stav km nyní:130 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,5 -8,5 l/100 km Vloženo: 10. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Sharan

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Hondu HR-v 1,6i r.v. vlstním druhý rok a mohu Vám sdělit,že je to fakt super autíčko ,lepší si zatím nedovedu představit.Bydlím v Krkonoších kde se fakt tato čtyřkolka opravdu osvědčuje.Auto nemělo žádné závačné poruch jen běžné opravičky,které si dovede zvládnout každý sám.

Chtěl bych Vás požádat o sdělení jaký olej se doporučuje do diferenciálu a jak se mění.slyšel jsem ,že se má nejdříve propláchnout aby se zabrousil diiferenciál,tak bych chtěl vědět postup a dále jaké vůle musí mít ventily.Jsem s tímto HR-V éčkem fakt spokojen a myslím,že každý kdo ho vlastní.Díky za Váše sdělení.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jinak tato Hondička je super a chová se dobře i našich podmínkách na horách,kde se fakt prověříjízdní vlastosti.v současné době si neumím představit jiné auto se ,kterým bych byl více spokojen.Jinak tato čtyřkolka potřebuje více pečlivosti a trochu více pozornosti a práce je to jako každá jiná čtyřkolka.

Vím z vlastní zkušenosti ,že pokud tomuto HR-V éčku dáte co mu patří bohatě se Vám odmění a nenechá Vás ve štychu.Vím to je jen můj názor,ale já mám s tímto vozem jen dobré zkušenosti ,ale vše chce pravidelnou údržbu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Honda HR-V

Vložit komentář

honda hr-v

ventily se samozrejme serizuji jako u vsech honda v-tec nema skoro nic s ventilama spolecnyho.v-tec tlakem oleje zapoji treti ostrejsi vacku a ta pak zmeni casovani ventilu.Co ja vim honda do dnes hydrostely u benzinovych motoru nepouziva.Ventily se serizuji co cca 20tis.

01.10.2010 | 22:04:26 |  Reagovat

honda hr-v

ventily se neseřizují je tam proměnlivé časování verze v-tec

30.05.2010 | 14:23:13 | jarrek Reagovat

Honda

Zkus hondaclub tam by ti mohli poradit druh olejů a ty ventily.

12.11.2007 | 14:15:51 | Ami Reagovat