Recenze Hyundai Accent
“Cena + výbava - O.K.”

Autor recenze: Jirka (51 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1348/benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:4 200 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,8 l/100 km Vloženo: 23. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Týden po zakoupení totální vybití autobaterie, reklamováno u prodejce, závada nezjištěna. Po dobití autobaterie se již závada neopakovala.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jízdní vlastnosti se zatím jeví jako velmi dobré, spotřeba se pohybuje (zatím) mezi 6,5 - 7,2 l / 100 km, záměrně se nesnažím o co nejekonomičtější jízdu.

Vybavení vozu je v poměru k ceně (289 900 Kč) na úrovni (klimatizace, ABS + EBD, elektrické ovládání oken, autorádio s CD přehrávačem), palubí počítač.

Trochu postrádám kontrolku zapnutých světel (je pouze pro dálková). Při jízdě se občas ozývá drnčení, jde o vibrace zadního přídavného brzdového světla na pátých dveřích.

V pátých dveřích umístěný spínač osvětlení zavazadlového prostoru je velmi citlivý, při nedovření dveří zůstává osvětlení svítit, nedá se mechanicky vypnout tak jako osvětlení v prostoru pro cestující.

Při akceleraci se občas projevují jemné vibrace plynového pedálu.

Vzhledem k malému počtu ujetých kilometrů lze předpokládat, že se tyto nepříliš podstatné detaily podaří časem vychytat a odstranit.

Celkově: cena + výbava + zařazení do kategorie povinného ručení (do 1300 ccm při objemu 1348) = výhodná koupě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

Nedůsledně jsi četl Návod k obsluze. Osvětlení zavazodlového prostoru jde samozřejmě vypnout / západka v zavíracím mechanismu/ v kabině mi jde také bez potíží vypnout / 3-polohy/

06.06.2006 | 20:20:21 | pepan Reagovat