Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 32466x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 32229x
2,6Hyundai i30 (2014) Hyundai i30 (2014) autor: Emil Přečteno: 26708x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 23711x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 22457x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Zbohom Getz

takže po tých rokoch a 350 000km náš Getzík ukončil svoju pozemnskú cestu a odobral sa do recyklačného raja. To auto odslúžilo a to so cťou.
Hlavne agregát fungoval skvele - nikdy sa nemusel otvoriť - a napríklad emisie prešiel vždy bez problémov.

04.03.2024 | 05:07:53 | miki | Recenze: Hyundai Getz 1.4 benzin (2006)

RE: Hyundai i 30 1,4 73kw

:-)) njn....85.000km to je tak akorát zajeté auto...

26.12.2023 | 11:00:22 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

Hyundai i 30 1,4 73kw

Hyundai i30 vlastníme od července 2014
V době koupě byla cena nového vozu 260000,-
Výbava-centrál, klima, vyhříváný volant, hands free, bílá barva atd.
V současnosti najeto 85000 km a absolutně bez závad. Za celou dobu měněny asi 3 žárovky a dvakrát ošetření zadních brzd, skřipaly, stovková záležitost.
Baterka původní , rovněž neměněna baterka v klíčku a taky snímače tlaku pneu ok, strašili výdrží pěti let.
Podvozek komfortní, spotřeba couračky-jezdí manželka 12km tam i zpět a dlouhodobá spotřeba 6,2L.Koroze žádná, řazení příjemné, tichý provoz. Za mě skvělá volba

23.12.2023 | 18:53:28 | Jaroslav | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

nejlepsi koupe

10.11.2023 | 13:09:10 | jakub d  | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

RE:

Co youtube nebo fóra???

07.11.2023 | 09:26:04 | Vašek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

Dobrý den Může mi někdo vysvětlit jak se vyndava přední pravy hlavní svetlomet ? Nějaký návod, video Děkuji. Jedná se o Hyundai i40 rv 2012 1.7CRDi 100kw

05.11.2023 | 21:54:44 |  | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Kam se řítí svět...

Ano. Jen výjimečně inteligentní muž projede v posteli hybrida se silikonovými kozami a pak se projede po silnici s dalším hybridem. 💚

13.10.2023 | 17:25:24 | Mulit | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

RE: Kam se řítí svět...

To není věkem, to je mírou inteligence....jsme na tom úplně stejně.

12.10.2023 | 13:01:56 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

RE: Kam se řítí svět...

Vůbec netuším, kdo to je hybrid. Ale jsem rád, že mi to píšete, protože si aspoň můžu uvědomit, že už mi dávno ujel vlak, nechápu tuto dobu, jsem za zenitem a mimo. Uvědomuju si to. Ještě nedávno jsem byl mladý a už jsem starý. Je to zvláštní pocit, musím si na to zvyknout, že jsem už mimo a bude to jen horší a čím dál méně budu tomuto světu rozumět. Říkáte, že hybrid se to jmenuje a že to je dneska nová norma. Hm. Někdy mi je smutno za světem z 80. a 90. let... Tomu jsem rozuměl. Dnešní svět hybridů aut a hybridů lidí a padesáti pohlaví nerozumím... Stejně tak nerozumím multikulturalismu, migraci, inkluzi ve školství, green dealu atd.

11.10.2023 | 14:16:29 | Mulit | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)

RE: Kam se řítí svět...

To je hybrid,nejsme v minulým století a nedivím se všemu novýmu Kott když tomu nerozumím😀

11.10.2023 | 13:35:28 |  | Recenze: Hyundai i30 T-GDI MHEV (2023)