Recenze Hyundai Accent sedan
“Nejhorší na autě je - podvozek.”

Autor recenze: bobr (59 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru: 1,4 i Stav km při koupi:8 km Stav km nyní:24 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 17. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat 125

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Ne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zklamání !! Výkon mnotoru, (téměř 100 koní), který udává výrobce je nikde. Nezlepšil se vůbec o nic ani po ujetí 24000 km. Zřejmě kvúli špatně navržené převodovce. Motor nutno dost vytáčet, chceme li "jet" a ne pojíždět. Tvrdý podvozek. Nestabilní při jízdě po nerovnostech, zvláštˇ při projíždění zatáčkami. Při sportovnějším projíždění zatáčkama pocit, že se snad strouhají pneu. Tvrdé. Auto nestabilní při poryvech větru. Sporný dezén pneu pro jízdu v dešti. Nebezpečné ! Zbytěčně měkká sedadla vpředu, nepohodlná. Horší výhled doleva při projíždění levotočivou zatáčkou. Kvůli sloupku, mezi kap. a střechou. Alesponˇ volant mohl být kožený. Vypadá jako "od Vietnamce".Občas obtížné přeřazování, jakoby k cestě k přev. stupni byla překážka. Dlouhodobě po nastartování v chlad. počasí a v zimě kolísají otáčky motoru, než se trochu zahřeje. Trapný zvuk, jakoby řidič neuměl jezdit, ovládat plyn. pedál. No zlákal mě vzhled auta, výkon motoru a pořiz. cena...!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

Vymyšlená

Tato recenze je určitě vymyšlená, respektive možná ten pán to auto nevlastní, jen v něm jednou jel a potřebuje plivat oheň na korejce.

Přece nikdo není tak blbej, aby si koupil funglovku auto, které se mu vůbec nelíbí zvenku ani zevnitř, blbě se mu v něm sedí a má výtky k výkonu,podvozku a vlastně i všemu ostatnímu.

Na trhu je tak široký výběr nových i ojetých aut, že vyhoví každému ....

PS: Accent se mi popravdě moc nelíbí, mám Getza a 100 % spokojenost

26.02.2015 | 14:45:30 | pospec  | 188.175.63.* Reagovat

Připadá mi, že máme každý jiné auto... ale ne! Máme stejné! Tak proč máme úplně jiné zkušenosti, co se týče motoru i podvozku? Možná to záleží na tom, jak kdo jezdí. Hyundai Accent je podle mě dobré auto, zvládající i svižnější jízdu, ale rozhodně to není žádný sporťák, se kterým můžete střihat zatáčky ve vysoké rychlosti. Navíc nemá stabilizační systém, ale musím říct, že jsme ho ještě nikdy nepotřebovali. Při běžné (i svižnější) jízdě se Accent chová standartně, podvozek dobře žehlí menší nerovnosti, jen velké díry jsou opravdu znát. Dobře sedí na silnici a neskáče. Nechtěl bych vás ovšem bez bližší znalosti považovat za ďábelského jezdce. Třeba máte špatně nastavenou geometrii podvozku, to chce dobrý servis. Co se týče motoru, myslím, že je fakt dobrý, jenom se s tím musí umět jezdit. Není to turbomotor, je atmosférický a jako každý takový je ve středních otáčkách poněkud línější. Při předjíždění to chce zkrátka podřadit tak, abyste se dostal nad 4.000 otáček, a pak tomu šlápnout pořádně na krk. Na vyšší stupeň přeřazovat teprve, když se dostanete nejméně na 5.000 otáček, a potom zase šlápnout na plyn. Tenhle motor může klidně točit 6.000 otáček a nic se mu nestane. Spotřeba? Pokud tohle vytáčení nebudete nadužívat, ale využijete ho pouze při předjíždění nebo při jízdě do dlouhého a prudkého kopce (u nás jeden takový máme), na spotřebě to ani nepoznáte.

28.07.2013 | 11:43:14 | žemlička  | 93.89.144.* Reagovat

Proč jste si to auto kupoval, když jste přece ten "sporný dezén", "volant jako od Vietnamce", "zbytečně měkká sedadla" a "horší výhled" musel zaznamenat? Nebo jste si do toho auta před koupí ani nesedl? Nenapadlo vás požádat o zkušební jízdu? Pak byste přece musel vnímat "strouhání pneu", "trapný zvuk" apod. Podle mě jsou to všechno nesmysly. Máme stejné auto a jezdí skvěle, i s komfortem jsme spokojeni.

22.03.2010 | 13:20:47 |  Reagovat