Recenze Hyundai Accent elegance
“Už nikdy víc.”

Autor recenze: Petr (40 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1,3i Stav km při koupi:39 000 km Stav km nyní:44 700 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 8. 2. 2011

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Volvo 440

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Je to špatný pokus o auto.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem zdědil a jsem z něj nešťastný, karoserie - kamínky osekávají hrany dveří a prahy ze spodu tak, že vždy na jaře se musí obejít barvou. Motor - musí se stále vytáčet a nesmí se zapnout klimatizace ve městě, protože se nedá normálně rozjet a ze spotřebou 7,5L by toho měl předvést podstatně víc. Převodovka - špatná, když zastavím a chci couvat tak prakticky nikdy zpátečka nezapadne na první pokus, musím odbrzdit aby se auto pohlo a zpátečka zapadne. Brzdy - ty celkem fungují dobře. Řízení - až moc vyposilované a bez citu. Pocit z jízdy - není vidět do leva přes sloupek a do prava přes zpětné zrcátko ( je to pro řidiče o maximální výšce 160 cm ) řadící páka je moc vzadu loket musím strkat mezi opěradla sedaček, sedačky jsou moc tvrdé, po 2 hodinách jízdy se musím projít, protože mě pálí pozadí a neudrží mě na jednom místě při jízdě v zatáčkách. Venkovní zpětná zrcátka - na ty si nemohu zvyknout. Když se za jízdy stáhne okýnko, tak se ozývá dost nepříjemný hukot větru. Prostě je to auto s kterým když musím někam jet, tak jsem rád, že jsem tam dojel a pak ještě na zpět, raději jezdím z ducatem. Hyundai už nikdy víc v žádné podobě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

Špatná volba???

Petře, nechápu proč jsi si Ácu kupoval. Nevyhovuje Ti řazení, zrcátka, sedačka - přeci se podívám na recenze a event. si auto projedu a pak podle toho kupuju. To je divení, že při stáhnutém okénku se ozývá hučení - není to nádodou zcela normální u všech vozidel!!! Tak já teda nevím... tak to okénko nestahuj a zapni si klimu. Nebo si kup opět Volvo!

19.11.2011 | 21:48:06 | Zolda  | 82.144.130.* Reagovat

tak pánové k věci

10.02.2011 | 23:55:08 | Admin - Aliki Reagovat

No vždyť jo.Je to jeho názor a lepší než aby tady psal jakej to má super motor,podvozek a že s tím předjede bůhví co jako někteří když to není pravda.A to Volvo co měl bylo starý jak metuzalém takže cenově to bude podobný jako Accent.

10.02.2011 | 17:20:45 | Jirka Reagovat

jirka

Lenze on to porovnava akoby od toho cakal vlasnosti volva chapes? To je ako keby isiel hodnotit motorovy cln a predtym jazdil s titanikom ..... a cakal by od toho clnu vlastnosti titaniku uz mi rozumies ? Trosku objektivity by nezaskodilo. On proste vymenoval co sa mu na aute nepaci to beriem ale aby to porovnaval s volvom tak to uz je na mna dost. Auto vlastne nema ziadnu zavadu, akurat sa autorovi nepacia sedacky a nevyhovuje mu motor lebo volvo ma lepsie sedacky a motor.

10.02.2011 | 16:35:24 | visna Reagovat

Prostě porovnává s tím s čím jezdil,na tom nevidím nic špatnýho.Je to jeho názor a ať se někdo sveze s Volvem a pak srovnává ostatní,aby si náhodou nemyslel že Accent je nejlepší auto,když předtím jezdil ve shnilým Favoritu a v ničem jiným neseděl.Navíc tohle je asi předchozí model.

10.02.2011 | 08:20:53 | Jirka Reagovat

Tak je to jasne

Je mi uplne jasne preco sa ti accent nepaci (aj ked je vlastne bezporuchovy), ked si mal predtym 2x volvo. Ty tu porovnavas stare poctive volvo ktoreho nadobudacia cena (noveho) bola niekde okolo miliona korun a hyundai accent ktory stoji novy cca 240 000 korun a navyse je to trieda malych vozidiel cize minimalne o dve triedy nizsie. Chlape porovnavas hrusky s jabkama!!!! To je ako keby si presadol z "audi Q7" do " fiat seicento" a potom nadaval na fiata ze to vlastne vobec nejde a treba to tocit a ma blbe sedacky a podobne kraviny. Tvoja recenzia je onicom a absolutne nie si objektivny. Chlape najprv sa povoz na fabii, thalii, P207, cliu, kii rio, atd.. atd.. a nakoniec na accente a potom zacni hodnotit.

09.02.2011 | 22:40:21 | visna Reagovat

Re. donald

To máte pravdu, tohle je moje 5 auto, před tim 2 škodovky a pak 2 volva, s tím prvním volvem jsem skočil v zimě z 3 metrový vejšky do pole, rameno přední nápravy prohnulo rám co drží motor tlumič se vytrh ze silembloku prsklo pero a ze spoda prohnul haupnu tu sem porovnal ještě na poli a doma zbytek, pak jsem s tim ještě půl roku jezdil než mi dovezly jiný na přepis a stim se jezdil 9 let, 3x chorvatsko 1x itálie na ty cesty jsem se těšil a používal sem ho při práci, kára vážila běžně kolem tuny a opravy- brzdy, kolovej čep, praská vodní hadice, táhla stabilizátoru a rozvodovej řemen bez kladek-neječely, tohle si nedokážu z hiundaem ani představit. Po koupi dukata sem chtěl vojetou s 60, ale hiundai přišel nečekaně.

09.02.2011 | 20:53:21 | Petr Reagovat

Re.,Re

Omlouvám se za chyby, s Polem, jsem jel a je to velmi podobné, co mi sedlo do ruky byla 156 Alfa. Myslím, že pan autor je dle doslechu (jiných lidí) nadsazaen na korejské vozy. Mám 3
.rok Sportage a jede to, žádná sláva, ale po projetí se s XC 90 jsem velmi, velmi spokojený....... přeji Vám i autorovi článku mnoho šťastných kilometrů

09.02.2011 | 17:08:24 | Jan Werner Reagovat

No od 40 rocneho pana by som cakal aspon to ze uz davno vie ze 1,4 16V (nie je to 1,3 ako pise) treba tocit a drzat v otackach aby mala nejaky vykon, je to uplne normalne u kazdeho maloobjemoveho benzinu bez turba, ohladom spiatocky: Pan odbornik, radim vam ked budete davat spiatocku tak staci pri tom jemne pustat spojku a zaroven tam jemno tlacit spiatocku a ide to ako do teplej navlhnutej posvy. Ale to by som od 40 rocneho pana tiez cakal aspon nejake zakladne vedomosti a skusenosti s autami. Zaver : takze auto vlastne slape ako hodinky a nema ziadne zavady. Gratulujem a prajem vela stastnych km.

09.02.2011 | 16:57:55 | visna Reagovat

re

pane mrek Zažil jsem to u několika Fa a Oct a nějak jsem se u toho nevrušoval))) prostě to chce trpělivost (tím neodsuzuji 1.2 HTP) musíme ji taky točit a pak trochu jede......

09.02.2011 | 16:45:49 | Jan Werner Reagovat

JanWerner

Radenie u fabie,pola,ibize patry medzi to najlepsie v triede.Este sa mi nestalo u pola nezaradit spiatocku na prvy raz.Presne radenie je v koncerne standart.Accent som nemal v ruke ale fabia ma velmi dobre radenie.

09.02.2011 | 15:29:58 | mrek Reagovat

???

Má nějaké závady? V třídě malých vozů je to uplně normální (popisované jevy), viz Fábie a výhled+ řazení Z u Oct.1.gen. to samé. Takže klasické předsudky-recenze o ničem-tak to vidím sorry.

09.02.2011 | 12:58:58 | Jan Werner Reagovat

Milý chlapče!

Kdyby sis na to auto vydělal sám, nevadil by ti vítr při stáhnutí okna a nepálilo by tě pozadí. Tím nechce říct, že accent je dokonalé auto.

09.02.2011 | 12:29:07 | donald Reagovat